Omtale: GHD Style Heat Protectant Spray ( Varmebeskyttende )

Det finnes mangen forskjellige typer varmebeskyttende produkter – Spray, krem, oljer og lignende. Jeg har prøvd litt av hvert og har mine favoritter, men jeg liker å bytte litt. Nå har jeg prøvd en spray fra GHD som jeg liker veldig godt!

En stund brukte jeg kun Kerastase sine varmebeskyttende kremer, det er fordi dei har også en pleiende effekt. Favorittene er Kerastase Ciment- og Nectar Thermique som begge beskytter mot varme, men som også pleier slitt, skadet og tørt hår. En spray som lenge har vert en favoritt er KMS sin Flat Out Spray, men som sagt jeg liker å prøve nye ting så nå har jeg prøvd ghd sin…

.. Den må vel være bra siden de lager verdens beste rettetenger, les GHD rettetang? Og ja, dette produktet er supert, du kan bruke det med hvilken som helst varmeverktøy – Hårføner, rettetang, bølgetang eller krølltang.

Det jeg liker godt med dette produktet er at man føler ikke at man har produkt i håret, slik som Redken Spray Starch som gjør håret stivt. Man kan børste håret uten floker eller tegn på at det er klissete produkter i håret. I tillegg har den en god duft som jeg ikke klarer å beskrive – Lukter kanskje litt likt som Lacoste Pour Femme (?)

Den kommer i pumpespray, ikke gasspray, så du får den tilsendt til Norge fra de billige engelske butikkene. Den kan brukes i vått og tørt hår, noe jeg synes er supert fordi det er ikke alltid jeg starter med vått hår når jeg styler håret, så da kan jeg bruke den i tørt hår også.

Jeg har ikke så mye annet å si enn at den gjør jobben sin, den lukter godt og den er billig. Absolutt en god varmebeskyttende spray som passer til alle typer hår og varmeverktøy. Nå som de ikke selger Flat Out Spray (eller de har byttet design og jeg finner den ikke) så er jeg glad for at jeg har funnet en ny spray favoritt 🙂

Pris:
77,- hos Feelunique (gratis frakt)

Karakter:
6 av 6


– Har du noen favoritt varmebeskyttende produkter??
Ha en flott dag videre jenter <3

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.