Omtale: Japonesque Bamboo Goat Kabuki (Sminkebørste)

Denne børsten fra Japonesque har mye likheter med NARS sin Yachiyo brush. Jeg har desverre ikke prøvd NARS sin, bare Japonesque –  Og nå kommer et innlegg om hva jeg syns om Japonesque sin.

Denne børsten har geite hår og selve handtaket er laget av bambus. Busten er kompakt og perfekt til å påføre blush med. Den går ut i en spiss tupp så du får en presis påføring, i og med at den har en tett bust vil den også blende ut blusher og solpudder enkelt.

Børsten er veldig lett, den veier nesten ingenting. Handtaket er veldig tynt, jeg syns den virker litt skjør – Men det er den ikke, til å være så tynn så tåler den en del. Men jeg får bare den følelsen fordi handtaket er så tynt og lett.

I følge diverse forumer så skal denne børsten vær mer stiv og føles mer røff mot huden enn det NARS sin gjør – NARS skal visst vær en del mykere. Det får meg egentlig lyst til å teste NARS sin også, fordi jeg digger denne type børste. Og jeg må si meg litt enig, den har litt skarpe og stive hår som kan føles litt røff for huden. For å si det slik så er ikke børsten like myk som Sigma sine børster 🙂

 

Børsten røyter ikke og har ingen farge i hårene som farger av når man vasker børsten.
Alt i alt en god børste selvom den er litt stiv og skarp/røff mot huden.

Pris:
Jeg finner den ikke på ACW lenger, men NARS sin får du iallefall hos HQHair.

Karakter:
5 av 6

 

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.