Omtale: Duo Eyelash Adhesive Dark

Duo Adhesive er en løsvippe lim. Du får dem i Clear som er hvit i tuben men tørker til en klar/gjennomsiktig «farge», litt hvit er den noen ganger når den er tørr også, syns nå eg.  Mens Dark er grå rett fra tuben men tørker svart.

Jeg har alltid brukt Clear, men etter en stund så har jeg blitt bedre tll å sette løsvipper så da har jeg «oppgradert» limet mitt til en svart farge. Hvorfor?  Jo fordi da slepper du de hvite limen som synes, fordet om clear skal bli blank så blir den ikke helt blank alle gangene (har litt å si på mengden). Og då må jeg over det område som fortsatt er hvitt med en svart eyeliner eller noe.

Dette trenger jeg ikke med Dark. Den ser ut som svart eyeliner,  og den blender seg inn med den svarte eyelineren du har på øyenlokket, så limen synes ikke så godt som det Clear gjør.

  
Rett fra tuben // Etter de har tørket.

 

Er du nybegynner er kanskje Clear best, for søler man med Dark får du svarte flekker og makeupen er ødelagt / du må begynne på nytt eller prøve å fjerne den uten å ødelegge makeupen.

Det var litt uvant i starten fordi jeg visste ikke hvor mye jeg skulle bruke, men dette finner du ut etter du har brukt den 2-3 ganger. Øving gjør mester. Jeg syns jeg får et mye bedre resultat med denne som er dark. Og Dark er blitt min nye favoritt løsvippe lim.

Duo Adhesive er vannfast, og den setter ikke farge i huden. Så når du fjerner sminken så er ikke område hvor du har hatt den svarte limen svart. Alt forsvinner med sminkefjerner.

Pris:
ca. 70,-  hos Lookfantastic

Karakter:
6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.