Omtale: Fake Bake Luxurious Golden Bronze Faux Glo Instant Tan Spray.

Fake bake forbinder jeg med frisører, fordi dette er et merke som bl.a selges i frisørsalonger. Fake Bake har mangen forskjellige typer selvbrunere og i dag har jeg en omtale på en selvbruner som er helt super til fest eller spesielle anledninger hvor du vil ha litt brunfarge den dagen (og vaske den vekk dagen etter).

Ja, det stemmer, dette er en selvbruner som du vasker vekk når du ikke vil være brun lenger. Selv om den vaskes lett vekk så sitter den på huden godt selvom du skulle svette litt. Jeg hadde lyse klær på og den smitta ikke på klærne, men de hvite sokkene smittet det litt på. Men dette går vekk i vask.

Brunfargen man får er mer en matt og flott brunfarge, ikke så shimmrende som Sexy Hair sin spray-on-tan ( som også kan vaskes vekk). Du kan selv velge hvor mørk brunfarge du vil ha ved å spraye mye eller lite.

Det står at du skal spraye lange strøk og ta ett handkle å tørke/blende ut kanter, men jeg sprayet litt her og der og tok handflaten og blendet det inn i huden – Da fikk jeg et resultat som jeg var fornøyd med ( bare husk å vask inni handflaten etterpå).

Brunfargen sitter helt til du dusjer, så du kan ha den en stund på.
Jeg syns slike produkter er helt genialt, de lukter ikke, de setter ikke flekker i klær som er vanskelig å få bort i vask, du får alltid en jevnt brunfarge, ikke skjolder, du bestemmer selv hvor mørk brunfarge du vil ha og du kan fjerne det når du er lei.

Helt genialt – Denne anbefales på det sterkeste !

Pris:
11,25pund hos Cheapsmells.
Rundt 200,- i diverse frisørsalonger som fører merket Fake Bake.

Karakter:
6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.