Omtale: Kérastase Nutritive Oléo-Relax Nuit Treatment

Kérastase har sluttet å produsere min favoritt natthårkur, Kérastase Serum Nuit, som man logisk nok har i håret over natten. Men så fant jeg en annen nattkur fra samme merket og har testet den en stund. Men er den like god??

Nå som høsten er her og vi nærmer oss kaldere tider har håret en tendens til å bli litt tørt og frizzy. Da er det viktig å pleie håret ekstra mye med produkter som har en gjennoppbyggende effekt på tørt og frizzy hår.  Denne fra Kerastase har akkurat den pleien og lover å holde styr på frizzen opp til 3 døgn, den gir også fuktigheten som håret trenger.

Du kan bruke denne i tørt hår, men jeg foretrekker den faktisk i handkletørket hår. I tørt hår så blir håret litt merkelig etterpå, nesten som om du har litt gele i håret og det har blitt stivt. Dette skjer ikke dersom jeg påfører det i håndkletørt hår.

Lukten på dette produktet er helt fantastisk! De første gangene jeg hadde brukt denne kuren så satt jeg bare å sniffet på håret dagen etter.

Man påfører denne i håret før man legger seg, enten tørt eller vått, og lar kuren virke hele natten mens du sover og drømmer søtt. Den skal ikke skylles ut, leave-in kur.  Mitt tips er å ikke bruke balsam etter du har shamponert håret – Tørk håret etter du har brukt shampoo og så påfør denne kuren, da virker den litt bedre.

Jeg føler håret blir mykt og glansfult, den fjerner frizz. Den gjør verken håret fett eller tungt.  Den lukter utrolig godt og håret mitt elsker denne. Den er desverre ikke like bra som Serum Nuit, men en god erstatter.

Pris:
Ca. 190,- hos Feelunique.

Karakter:
5 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.