Nytt – Sigma Beauty Performance Eyes Kit ( Sminkebørster )

I dag kommer Sigma ut med et nytt sminkebørste kit for presis påføring av forskjellige produkter rundt øynene. Dette børstekitet kom postmannen på døra med i dag tidlig – en gave fra Sigma som jeg gleder meg veldig til å prøve.

Dette kitet inneholder 8 helt nye sminkebørster som kan brukes til både våte og tørre produkter rundt øynene. Desse børstene er for presis påføring – og en av børstene jeg gleder meg veldig til å prøve er «Eye Liner – E11», skal se om den kan måle seg med min favoritt eyelinerbørste MAC 210.

Børstene i kitet heter:
Eye Liner – E11
Tightline Liner – E16
Waterline Liner – E17
Smudge – E21
Blending – E36
Shader * Inner Corner – E46
Shader * Crease – E47
Shader * Lid – E56

***

Fåes hos Sigma til $55

Stay tuned for omtale, jenter!
Og ha en flott mandag videre

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.