Omtale: Decleor Aroma Cleanse Cleansing Milk & Tonifying Lotion

decleor-aroma-cleanse-cleansing-milk-tonifying-lotion-2-x-400ml-15ml-flower-nectar-[2]-860-pDecléor selger disse to produktene separat, men også i en duo der du får med rens og toner i salong størrelse + en liten tube med en dagkrem – Jeg har hørt mye bra om disse produktene og har nå testet de noen måneder og nå kommer omtalen på rensen og toneren.

Begge disse produktene passer til alle hudtyper, så det er samme om du har tørr eller uren hud for disse vil fungere like bra til begge hudtyper. Produktene er milde og gode og inneholder verken alkohol eller andre uttørkende ingredienser. Produktene er også parabenfri og de er ikke dyretestet.

Decleor Cleansing Milk ( Cleanseren):
Dette er en myk god milk/lotion som du påfører og masserer rundt også tørker du bare vekk produktet med f.eks en bomullspad – denne skal faktisk ikke skylles av. Jeg bruker denne når eg fjerner sminken om kvelden før eg legger meg, for i dusjen bruker eg foaming cleanseren til Decléor. Men av og til bruker eg denne morning óg kveld fordi den er så effektiv og mindre søl med vann. Denne er ikke uttørkende, men renser ansiktet og fjerner sminkerester – Huden føles ren og myk etter bruk. Den har en duft av blomster som er veldig frisk og god.

Decleor Tonifying Lotion ( toneren):
Dette er toneren, den inneholder ikke alkohol slik som Clinique sin toner gjør – og derfor svir den ikke på huden og er ikke uttørkende. En mild og god toner som fresher opp huden og «prepper» den for videre hudpleie som serum, fuktighetskrem o.l.
Jeg liker denne toneren veldig godt og anbefaler den til alle hudtyper – tørr, fet, normal, moden ect.

Å kjøpe duo pakken i stedenfor produktene hver for seg er billigest i tillegg så får du med en tube med dagkrem som gir godt med fukt. Jeg virkelig elsker disse produktene og kommer til å ha de fast i hudpleierutinen min!

Pris:
311,- hos Feelunique for Duo settet.
194,- for hver av flaskene hos Feelunique
(gratis frakt og de refunderer moms/toll)

Karakter:
Cleanseren 6 av 6
Toneren 6 av 6

 (bilde:hbsdirect.co.uk)

2 kommentarer om “Omtale: Decleor Aroma Cleanse Cleansing Milk & Tonifying Lotion”

  1. Hei jeg har brukt de 3 siden jul og huden min har blitt veldig tørr, mye kviser og rød på enkelte steder. Jeg har hørt at huden må vende seg til sånt, men jeg har ikke brukt så mye produkter før men tar det virkelig lang tid?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.