Omtale: Decléor Aroma Night Neroli Essential Night Balm

Er du på jakt etter en god nattkrem som gir godt med pleie og balanserer huden om natten, men som også er litt ekstra luksus og velvære – Da bør du prøve Decléors nattbalmer…

Jeg må innrømme at jeg var meget skeptisk til dette produktet da jeg kjøpte det – jeg er ikke vant med balm i hele ansiktet, bare på leppene. For ja, denne nattkremen har en balm konsistens. Tykk og klissete, men når du varmer den i handflaten før du påfører den så blir den litt mer myk og lett å jobbe med.

Den er veldig drøy i bruk, jeg kjøpte 15ml krukke og har hatt den ganske lenge. Jeg skraper bare en liten klump på størrelse med en ert og det er nok. Man får med en spatel så du kan skrape produkt ut av krukken istedenfor å stikke fingrene nedi.

Decléor har veldig mye duft i sine produkter, og nattbalmen er en av det sterkeste jeg har vert borti. Den lukter blomster og kan bli litt overvelmende de første gangene man bruker den, men etter en stund er lukta glemt fordi man er blitt vant med det.

Denne balmen skal i følge Decléor balansere huden om natten og når du våkner dagen etter skal du ha en myk og glødene vakker hud. Den kan også virke helende for irritert og sår hud, samt den gir fuktighet til huden. Med andre ord denne balmen kan du bruke som en vanlig nattkrem eller som et sos-/kriseprodukt.

Denne er for alle hudtyper, selv har jeg kombinert hudtype som er fuktfattig og kan fint bruke denne uten at huden føles blank dagen etter. Den er 100% plantearomatisk og inneholder dypvirkende planteessenser – den inneholder verken mineralolje eller andre slemme ingredienser.

Jeg brukte denne balmen hver kveld, men har nå trappet ned og bruker den nå og da – Jeg bytter på å bruke denne og matis Response Delicate Moisturising Cream som nattkrem etter behov.

Jeg har egentlig ikke noe negativt å si om dette produktet, annet enn at i starten kan lukta vær litt overvelmende, men som sagt – du blir vant med det. Derfor får den ingen minus/trekk.

Pris:
£27,65 hos Feelunique
… Utsolgt hos Cheapsmells

Karakter:
6 av 6

2 kommentarer om “Omtale: Decléor Aroma Night Neroli Essential Night Balm”

 1. Hei har lest inn på dei forskjellige nigth balmene til declor og ser Decléor Aroma Night – Ylang Ylang Purifying Night Balm 30ml er til fet og kominasjonshud/ uren hud. Eg har samme hud type som deg men vil denne balmen vera bra?

  Svar
  • Da er nok Ylang også en bra match 🙂 Jeg har bare prøvd den i en tester i sånn starter/test kit og fikk ikke testet den nok til å faktisk si om jeg syns den var bra eller ikke til min hudtype, men jeg liker hvertfall veldig godt denne i dette innlegget – Har du fuktfattig hud i tillegg til kombinasjon/fet hud er denne å anbefale, har du ikke fuktfattig kan du jo prøve Ylang.

   Lite tips: Try me kit (link under) får du prøvd bl.a den ylang nattkuren + litt til til ca.18 pund:
   http://tidd.ly/318fc564

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.