Dagens sminke: Flamepoint

Dagen i dag er sånn «Jeg-får-ikke-noe-til»dag. Jeg aner ikke hvor lenge jeg satt å fikset og blendet… og fikset enda mer, på denne sminkelooken. Jeg ble aldri fornøyd, men når jeg først godtok hvordan det ble så ville ikke kamera samarbeide!

Så då var det å ta bilder jeg ikke fikk til. Bildene ble uklare og fokuserte på feil steder. Det var feil lys i rommet så bildene ble altfor lyse – Jeg måtte tilslutt flytte hele «studioet» inn på soverommet å ta bilde der, for der var det mørkt.

NB: Bare så det er sagt så er øyenfargen redigert (gjort skarpere og lysere) pga. kamera ville ikke fokusere/samarbeide.

Dagens sminke er inspirert av flammer og jeg har brukt Sugarpill Burning Heart paletten her. Jeg har også testet ut en av de nye gel-linerene, og jeg elsker den!

 


Produkter:

MUS HTL Saturn
Sugarpill Burning Heart palette
MAC Brule e/s
Bobbi Brown Gel-liner i Black ink.
L´Oreal 4D mascara
Red Cherry Lashes #43
Rhinestones

***

Ha en superflott søndag, jenter!
– Har dere også slike «ingenting virker/får det ikke til» dager?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.