Omtale: NICKY CLARKE STRAIGHTENER (Mini rettetang perfekt til veska)

Dette er en kjempekjekk mini rettetang som du kan ha med deg i veska eller på tur.

Jeg har jo en GHD rettetang, men er veldig redd for den og har derfor kjøpt meg denne lille minirettetangen som jeg kan ha med meg i veska eller på tur.

Den varmes opp til 200°C på ca.30sek, den har keramiske plater som sliter mindre på håret. Ledningen er 360° roterbar så du kan lage krøller med denne og snu rettetangen rundt uten at ledningene krøller seg.
Krøllene man lager med denne rettetangen blir mer definerte og mindre fordi selve rettetangen er smalere og mindre enn en GHD. Så liker du små korketrekkere så gjør denne rettetangen det veeeeldig bra!

Den har også en slik cap som du tar utpå når du er ferdig og kan kaste denne rett oppi veska, den beskytter mot varmen.

Den retter ganske bra, for å vær så billig så rettet den ganske bra. Jeg har ikke lagt merke til noe lugging i tuppene enda, men har du veldig slitt hår kan du merke til litt lugging. Den har ikke slike floatingplates som GHD har som skal unngå at den lugger om du har slitte tupper. Men dette er en veske/minirettetang til noen få hundrelapper, man kan ikke forlange like bra kvalitet som ghd.

Er du en travel jente som er ofte ute å reiser, eller er ute på fest og trenger å touche up håret ditt er denne rettetangen kanon for deg. Selv liker eg den godt til å ha meg med i nød, men hjemme sverger eg til GHD.
Den retter ganske bra og fort, har du veldig tykt hår kan det ta litt lengre tid.

Pris:
299,- ( jeg kjøpte den for 149,-) hos Blivakker.no

Karakter:
5 av 6

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.