Omtale: Color Wow Root Cover Up – Platinum

IMG_0675
Om du har farget, bleket eller stripet hår så kjenner du nok til min værste fiende, nemlig etterveksten. Å du verden hvor jeg hater ettervekst. Og nå har jeg hatt et lite «eksperiment», latt etterveksten min gro ut, for jeg skal teste ett produkt. 

Color Wow Root Cover Up er, som du sikkert skjønner nå, en nødløsning for deg som får ettervekst. Dette er et produkt du kan bruke til å skjule etterveksten din og fåes i flere forskjellige farger. Jeg har testet den som heter «Platinum» som er for lyst blondt hår.

Jeg var veldig spent på dette produktet for jeg har et hår som vokser ganske fort og når jeg var brunette måtte jeg faktisk farge etterveksten 2 ganger i måneden for det voks som et ugress. Nå som jeg er blondine kan jeg heldigvis gå litt lenger for etterveksten er ikke så synlig før den er ganske lang.

IMG_0671

IMG_0674

Color Wow sin Root Cover Up virker faktisk (!), men jeg ville ikke brukt den når etterveksten er så lang som min er nå (se bilder lenger ned). Den er fin å bruke mellom hver fargebehandling for å skjule en liten ettervekst. Jeg er litt usikker på om denne for lyst hår vil virke like bra om du har mørkere ettervekst enn det jeg har, men har du lys til mellomblond ettervekst vil denne virke bra. Vil tro du må bruke mye mer produkt for å dekke med dersom du har mørkere ettervekst enn meg.

IMG_0624

Produktet er egentlig en øyenskygge som er veldig silkemyk, men litt «chalky» i konsistensen. Øyenskyggen fester seg på hårstrået, men går bort når du vasker håret. Du får med en børste til å påføre produktet med, men jeg bruker heller fingrene for det påfører mer farge som vil dekke mer. Fargen er godt pigmentert, men jeg vil ikke påstå at den er så drøy i bruk for det.

Absolutt et ok produkt som en nødløsning mellom hver fargebehandling, men ikke vent like lenge som jeg gjor for da er det faktisk vanskelig å dekke etterveksten.

 

Pris:
Fåes her til 384,- (Billigere hvis du bruker kodeord 7BEAUTYFUZZ.  Gratis frakt og refunderer toll/moms.)
Fåes også her til 289,- (frakt kommer i tillegg).

 

Karakter:
3 av 6

 

Produktet er sponset

2 kommentarer om “Omtale: Color Wow Root Cover Up – Platinum”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.