Mine favoritt herredufter

IMG_0662
For dere som har lest bloggen min noen år husker kanskje jeg skreiv et innlegg om mine favoritt herredufter – Det innlegget var det mange som satte pris på, og ikke visste jeg at jeg hadde mannlige lesere også som satte pris på det. I dag kommer det et oppdatert innlegg om mine favoritter.

Det er ingen vits å legge skjul på at jeg er meget svak for herreparfymer – noe min kjære må «lide» for. Parfymesamlinga hans har vokst seg mye større etter vi ble sammen og det er kanskje jeg som står bak *glis*. Jeg elsker å gi parfymer i gaver, og heldigvis har ikke han noe i mot å få det heller.

Les også: Parfymer til han (eldre innlegg)

Så har du planer om å gi deg selv eller din kjæreste, bror, far eller kompis en parfyme i gave til jul så har jeg en liste her med gode parfymer i forskjellige dufter.

 

IMG_0663
Armani Code
– En av mine absolutt favoritt dufter! Dette er en typisk «damemagnet» da de fleste jenter digger denne duften. Den vil passe aldersgruppa 15-40, og selvsagt kan både yngre og mer voksne menn bruke den også, men jeg ser for meg at den er mest brukt i denne aldersgruppa. Det er en maskulin, krydret manneduft som ikke er for tung, men ikke for frisk heller. Den har noter av sitrusfrukter som gir litt friskhet, men også stjerneanis, tonkabønner, bergamott, lær, tobakk og guajaktre som er mer tyngre, krydrede noter – en fin balanse!
– Fåes her fra 522,- (Gratis frakt, refunderer toll/moms, 7% rabatt ved kodeord 7BEAUTYFUZZ)

 

IMG_0664
Jimmy Choo MAN
– En av mine nye favoritter. Denne er hakket lettere enn Armani Code med topnoter som lær, sitrusfrukter, ananasblad, pepper, honningmelon, lavendel, amberaktig tre og patchouli. Denne vil passe både yngre og voksne menn, men ser for meg den er mest populær hos aldergruppa 15-40. Dette er også en «damemagnet» og når denne har fått satt seg litt på huden så lukter den skikkelig mann uten å bli for tung og sterk.
Fåes her fra 348,- (Gratis frakt, refunderer toll/moms, 7% rabatt ved kodeord 7BEAUTYFUZZ)

 

IMG_0666
Victor & Rolf Spicebomb
– Dette er en litt mer voksen duft, den er veldig varm, krydret og tung. Denne vil nok passe aldersgruppa 25-50(++). Hvis du har luktet på kvinnelig versjonen av denne parfymen, Flowerbomb, vet du at den er veldig tung og heavy, slik er denne herreduften også – Det skal ikke mye til før du har tatt for mye parfyme på. Så den er veldig drøy i bruk og den sitter lenge. Notene er bl.a kanel, tobakk, pepper, sitrusfrukter, lær og safran.
Fåes her fra 588,- (Gratis frakt, refunderer toll/moms, 7% rabatt ved kodeord 7BEAUTYFUZZ)

 

IMG_0665
Chanel Allure Sport Extreme
 – Sist nevnte jeg «Chanel Allure Sport» og den anbefaler jeg fortsatt, den er en veldig frisk og ren duft som passer alle aldrer som liker sporty, friske og rene sitrus lignende dufter. Denne som heter Extreme er litt tyngre og litt mindre sitrus i, den er en mer voksen versjon av den vanlige «Sporten». Denne vil også passe alle aldrer og spesielt 15-40år. Denne har noter som tonkabønner, musk, sedertre, pepper, mandarin/appelsin, sandeltre og mint.
– Fåes hos Kicks og SkinTonic (pris?)

 

 

IMG_0668
Hugo Boss Dark Blue
– Dette er også en av mine favoritter, men mest fordi det ligger gode minner bak. Dette er en duft for både yngre og mer voksne menn, aldersgruppe 15-40. Denne kan alle som liker litt søtere og maskuline dufter bruke, om du er eldre enn 40år også. Jeg vil si dette er en blanding av de typiske Hugo Boss parfymene og Paco Rabanne 1 Million. Litt usikker på om den ble tatt vekk fra markedet en periode, for den var ikke til å finne noen steder, men har sett den er kommet tilbake nå *jubel*. Den har noter som bl.a sitrusfrukter, mokka, patchouli, tobakk, ingefær og kardemomme.
– Fåes her til 319,- (norsk nettside)

 

IMG_0667
Dolce & Gabbana The One Male
 – Igjen en veldig søt, tung og krydret herreduft. Dette er en voksenduft som passer kanskje best til aldersgruppa 25-50(++). Den har noter som bl.a amber, tobakk, koriander, ingefær, sedertre og litt sitrusfrukter. Dette er en slik parfyme du ikke bør spraye for mye av fordi den er litt tung og sitter lenge på, så den er absolutt drøy i bruk.
– Fåes her fra 540,- (Gratis frakt, refunderer toll/moms, 7% rabatt ved kodeord 7BEAUTYFUZZ)

Psst! Jeg har 1 ny og uåpnet/forseglet 100ml flaske av denne, kan kjøpes for 700kr inkl. frakt (kontakt meg på post@beautyfuzz.com dersom du vil ha den!) 

 

Det er selvsagt mange andre parfymer jeg kan anbefale, men da hadde det blitt et veldig langt blogginnlegg. Men vil du lese om flere herredufter jeg anbefaler kan du lese dette innlegget.

Og selvom jeg nevner en viss aldersgruppe på de forskjellige duftene så er det absolutt ikke fasiten –  hvem som helst kan bruke de parfymene, om du er nyfødt eller gammel. Men jeg skriver en cirka aldersgruppe på hvem jeg tror kommer til å like dem best.

Håper dere fikk noen ideér til hva dere kan kjøpe i julepresang eller gave til noen du er glad i eller deg selv om du er en mannlig leser. Tips gjerne i kommentarfeltet om flere gode dufter vi (altså jeg og Bjørn) bør sjekke ut.

 

Ha en superflott torsdagskveld videre!
Q: Hvilken herreduft er din favoritt? 

 

 

8 kommentarer om “Mine favoritt herredufter”

      • Har ikke lukta på kvinne dufta, men typen brukte den da vi blei sammen. Den er helt fantastisk ^^ Er dessverre ikke lett å få tak i her i Norge, men sist bestilte vi fra feelunique (etter du hadde anbefalt nettsia) 🙂

        Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.