Omtale: Chanel Perfection Lumière Velvet Foundation

IMG_9572
Chanel har min favoritt foundation, Chanel Vitalumiere Aqua, og da jeg så de har kommet ut med en ny foundation som skal passe til kombinert/fet hud måtte jeg bare prøve den. Dessverre liker jeg ikke denne like godt som Vitalumiere Aqua.

De fleste Chanel foundationer kommer i en elegant glassflaske, men denne er mer lik Vitalumiere Aqua fordi den kommer i en liten plastikk flaske – noe jeg liker best, for da slipper man at slike dyre produkter knuses og den tar ikke så stor plass når man er ute å reiser. Produktet inneholder like mye produkt, 30ml, som de i glassflaske.

For å sammenligne denne med min favoritt foundation, Vitalumiere Aqua, så er den store forskjellen mellom disse at denne er mer matt og skal passe bedre til de med kombinert/oljete hud, mens V.A er mer dewy (gir glød og er ikke matt) og passer til tørr/normal hud. Men selvom jeg har kombinert hud liker jeg faktisk V.A best.

IMG_9583

Grunnen til at denne ikke falt helt i smak hos meg er at den så veldig kakete ut på meg, den ble flekkete og ujevn, la seg kakete på tørre områder og rundt nesen, la seg i fine linjer og den fremhever dun i ansiktet. Jeg har prøvd å påføre produktet med forskjellige børster, svamper og primere, men jeg får den bare ikke til å se pen ut på meg – Så jeg tror denne vil se best ut på de med fet og oljete- eller normal hud som ikke har tørre partier.

Det er heldigvis ikke bare negative ting å si om denne foundationen, den har f.eks en grei holdbarhet, den forsvinner ikke fra huden etter noen få timer, den har liten til medium dekkevne og konsistensen er faktisk tynnere enn V.A, det vil si veldig flytende og lett på huden – Man merker ikke man har foundation på fordi den er så lett, den har SPF15 og den dufter kjempegodt ( frukt duft ).

IMG_9584

Den fåes i 9 forskjellige nyanser med varm og kald undertone – Selv har jeg fargen B10, gul undertone og den lyseste fargen ( i Vitalumiere Aqua har jeg B20).

Produktet falt ikke helt i smak hos meg, men er allikevel ikke et dårlig produkt dersom du har rett hudtype.

 

Pris:
Fåes hos diverse parfymerier fra 390,-

Karakter:
3 av 6

 

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.