Hva har jeg i reisebagen – Thailand edition

IMG_9563Akkurat nå sitter jeg på flyet til Thailand og dette er den lengste flyreisen jeg noen gang har vert med på. For å få timene til å gå og for å få meg til å føle meg litt bedre har jeg tatt med meg litt forskjellig i reiseveska mi.

Vanligvis når jeg er ute å reiser er flyturen så kort at jeg trenger ikke noe «typisk-youtubeguru-skjønnhetsrutine» for å overleve turen – Jeg pleier bare å spraye litt fuktspray eller påføre en fuktgivende hudkrem i ansiktet og ferdig med det. Men denne gang varer flyturen i 12 (!) timer og jeg må gjøre noe for å få tiden til å gå og for å gi fukt til både hud og hår for å unngå at de kødder med meg resten av ferien.

Så her kommer et innlegg på hva jeg har med meg i veska mi når jeg er ute å reiser. Noe er selvsagt noe jeg har med meg hele tiden, mens noe er kun for flyturen sin del.

IMG_95621. Michael Kors Large Wallet – Lommeboka er alltid med, og jeg elsker denne fra Michael Kors som jeg kjøpte da jeg var i London i påsken. Blir så glad av å ta denne ut fra veksa for den skriker sommer og båtliv pga. de turkise og hvite stripene.

2. Pass og vaksinekort – Ja, pass er jo også svært nødvendig.

3. Iphone og Ipad – Også noe som er svært nødvendig, da kan jeg sjekke mailer, titte litt på instagram (@beautyfuzz), se på netflix og youtube for å få tiden til å gå.

4. Headset – Vil ikke plage de andre passasjerene.

5. Ole Henriksen Truth to go wipes Egentlig skulle jeg gjerne tatt med meg min favoritt sminkefjerner fra Korres, men fant bare denne fra Ole Henriksen i reisestørrelse. Denne bruker jeg til å fjerne sminken på flyet.

8. Caudalie Beauty Elixir – Denne fuktsprayen er veldig forfriskende og kanskje litt for frisk før man skal såve, men jeg bruker den før alle de andre produktene så vil duften forsvinne. Den inneholder eteriske oljer og rosmarin som har en god effekt på uren hud, men som også gir fukt til huden. Jeg sprayer også denne på når jeg har våknet og for å «fylle på» med fukt og for å føle meg freshere etter å ha sovet.

7. Decléor Hydra Floral Maske – Når sminken er fjernet påfører jeg et tykt lag med denne ansiktsmasken. Denne ansiktsmasken gir godt med fukt og er helt ypperlig til flyreiser da den ikke tar så stor plass. Den skal virke i 15 minutter så kan du enten fjerne den eller smøre resten inn og bruke den som en nattkrem.

8. Anatomicals – Puffy  the eye bag slayer – Dette produktet fikk jeg i glossyboxen og er helt super til å ta med på flyet. Dette er små «plaster» som man fester under øynene som vil gi fukt og dempe opphovnede øyner. Disse lar jeg virke til jeg våkner.

10. Korres Lip Butter Jasmine – Min favoritt pleiende leppeprodukt, denne gang har jeg med Jasmin som er en nude farge. Korres inneholder ikke mineral olje eller andre fæle ingredienser, gir masse fukt og pleie.

11. Kérastase Nutritive Touche Perfection – En leave-in kur som skal gi fukt og fjerne frizz. Det er ikke bare huden som trenger pleie under flyturen. Denne påfører jeg ut i lengdene noen ganger i løpet av flyturen.

12. Nakkepute og øyemaske – Så er det på tide å blåse opp nakkeputen og få på seg øyemasken for å skjule det jeg har på under øynene og for å stenge alt lys ute.

13. Antibac flytende og antibac servietter – Det er bakterier over alt, så anti bac er et must have å ha med i veska uansett hvor du er.

14. Pastiller/tyggis.

15. Solbriller – Chanel solbrillene mine som jeg kjøpte på Chanel i Paris.

16. Solkrem – Liten flaske med solfaktor 30 som jeg kan ta på når vi kommer frem.

17. Mitchell & Peach Luxury Hand Cream – Jeg jobber på et laboratorie og vi bruker mye anti bac som er uttørkende for huden og da må jeg alltid ha en håndkrem liggende i veska. Denne er fri for paraben og mineralolje noe som er et kjempepluss. Til vanlig bruker jeg den fra L´Occitane, men er nå tom og så da prøver jeg denne jeg fikk i Glossyboxen.

 

Det var tingene jeg hadde med i handbagasjen på flyet – Har du noen rutiner eller faste ting du tar med deg på flyet?

Ønsker dere alle en fin uke og god sommer ♥

 

 

6 kommentarer om “Hva har jeg i reisebagen – Thailand edition”

  1. Gurimalla hvor har du fått all den sminken fra? er noe sponset, eller har du kjøpt det meste selv? Kom innpå gamle bloggen din isted når jeg var på utkikk etter Chanel Soleil Tan De Chanel, så kjenner ikke til bloggen din. Men du har vertfall fått en fast leser til nå :))

    Svar
  2. Får du med alt på flyet? Tenkte på regler om flytende osv 🙂 den håndkremen på nr 10 syntes jeg ikke var god, altfor Parfymert for meg. Ikke lukta den no godt heller :/

    Svar
  3. Så mye greier du tok med deg da. Kjekt med reisestørrelser da 🙂 Jeg er ikke noe flink til å ha med slikt når jeg er ute å reiser. Høres ut som du hadde en deilig flytur da 🙂 hehe.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.