My Summer Essentials: Parfymer

IMG_9594
Tenkte egentlig å lage en «Must-have produkter for sommeren» med forskjellige produkter som jeg elsker i ett og samme innlegg – Men jeg valgte å dele det opp i flere innlegg så blir det heller en liten innleggserie her på bloggen i løpet av denne sommeren.

Først ut er parfymer – det var denne kategorien som fikk meg til å dele innlegget opp i flere innlegg fordi jeg har en del parfymer jeg elsker for sommeren, så jeg klarer dessverre ikke bare velge ut én parfyme.

Sommerduft for meg skal enten være fresh og frisk dvs. frukt og sitrus eller tropisk og varm som f.eks kokos og mango. Jeg har parfymer som passer begge de to beskrivelsene og her er mine absolutt must-have sommerdufter jeg elsker til månen og tilbake… og til månen igjen.

 

IMG_9576Estée Lauder Bronze Goddess – Liker du lukten av kokos eller slike tropisk/kokos duftene solkrem, slik som det lukter på strendene i syden? Da må du bare skaffe deg denne parfymen for her har du sommer og sol i en og samme flakong. Denne parfymen bringer meg mange gode minner fra fjor sommer og er min faste sommerduft nr.1 ! I vintertiden sniffet jeg ofte på denne da jeg lengtet tilbake til sommeren og nå kan jeg endelig bruke den igjen. Estee Lauder kommer ut med en ny Bronze Goddess parfyme hvert år, denne var en ny type de hadde i 2013, men jeg vet du får tak i den i noen parfymerier enda. Skaff deg denne dersom du liker varm tropisk duft med et snev av kokosduft.

-Fåes her til 470,-

 

IMG_9577Marc Jacobs Daisy Sunshine – Se på denne flakongen, ubersøt! Denne parfymen havner i frisk og fruktig kategorien da den har noter av bl.a mandarin, guava, rips og litchi. Dette er en typisk søt duft med frukt og blomsternoter som passer perfekt til sommeren. Liker du Escada sine sommerdufter er denne en litt friskere og mindre søt versjon og kan fint brukes av voksne kvinner tross den litt barnslige, men søte flakongen.

-Fåes her fra 480,-
(7% rabatt ved kodeord 7BEAUTYFUZZ og gratis frakt)

 

IMG_9575Roses de Chloé – Egentlig er jeg ikke så glad i parfymer som lukter blomster, det blir litt for kjerringduft på meg, men denne fra Chloé er et unntak. Denne lukter som ekte roser, ikke noe falsk, søt, «liksom-roser». Den dufter som hagen til foreldrene mine om sommeren og er derfor en typisk sommerduft for meg. Denne er en typisk fresh duft som passer til yngre og voksne kvinner. Den har god «holdbarhet» så den forsvinner ikke i løpet av dagen, noe som de to over kan gjøre. Dette er en parfyme du kan bruke på jobb, men også på sene sommerkvelder.

-Fåes her fra 560,-
(7% rabatt ved kodeord 7BEAUTYFUZZ og gratis frakt)

 

Jeg har flere anbefalinger, og egentlig skulle jeg ta med Roberto Cavalli parfymen (fåes her) som jeg dør hver gang jeg lukter på den fordi den er bare så deilig. Men den har jeg også brukt litt på vinteren så den er litt begge deler. Men liker du varme, orientalske dufter vil jeg absolutt anbefale den også. Den har en duft av vanilje og litt creme brule uten å være kvalmende.

Andre dufter du bør sjekke ut om du ikke allerede har det er Escada Taj Sunset (fåes her), DKNY Be Delicious Fresh Blossom (fåes her), The Body Shop Mango (fåes her) og Roberto Cavalli Acqua (fåes her). Når jeg skreiv dette blogginnlegget prøvde jeg å kombinere den blå og den gule Roberto Cavellien og det ble en suksess, så jeg anbefaler parfymene hver for seg, men også sammen !

– Jeg elsker å prøve ut nye dufter, så jeg setter stor pris på om dere vil tipse meg om deres favoritt sommerduft 🙂

 

6 kommentarer om “My Summer Essentials: Parfymer”

 1. Hvis du lige friske dufter burde du prøva Chole den grønne:) lukte såå godt å friskt:) Den nyeste Escada parfymen e utrolig god! Den kjøpte eg nettop. Aldri likt de andre escada parfymene, men denne lukter himmelskt:) den har hint av Kokos i seg:) Enig at Estee lauder sin sommer duft e knall gode:)

  Svar
 2. Personlig er jeg veldig glad i Miss Dior – Blooming Bouquet for tiden. Synes den dufter så utrolig friskt og deilig! 🙂

  Svar
 3. SÅ herlig innlegg 🙂 Jeg har den fra Marc Jacobs selv, og skulle ønske jeg likte den bedre enn jeg gjør. Jeg syns den er veldig god, men den er bittelitt for sterk for meg. Jeg er blitt veldig glad i Victoria secret sine mist´er, de dufter sommerlig og herlig, og er ikke for sterke 🙂 Har vært veldig glad i Escada sine tidligere, men syns mange kan bli litt for søte. Har veldig lyst til å lukte på den fra Estee lauder som du snakker om her da, har hørt flere som digger den 🙂

  Svar
 4. Hei! Har så gjerne lyst på å prøve noen sigmakoster.. Men er litt redd for stor toll osv.. Har sett att acw cosmetics selger sigma, men vetikke om dette er falske produkter?Eller en utrygg side?

  Er det bare mulig å få tak i sigma gjenom sigmabeauty? Hvor mye toll får du ca. om du kjøper for 90 dollar?
  Takk på forhand

  Svar
  • Hei!
   Kosmetikk er tollfritt, men du må betale moms som er 25% av kjøpsummen.

   Dvs. av 90dollar (ca. 583kr) blir 145kr i moms (denne varierer etter varens verdi) + et gebyr fra posten på 135kr ( denne er fast med mindre du kjøper en vare over 1000kr, da vil den være på 270kr) 🙂

   Så du må betale ca.280kr ekstra for en vare på 90dollar. Nå vet jeg ikke hva frakten er, men frakten skal også regnes med i moms når det er en vare med en verdi over 200kr.

   Allcosmeticswholesale er ikke forhandler av Sigma, så jeg kan ikke si 100% at de har ekte for det vet jeg ikke. Jeg har aldri kjøpt Sigma produkter fra ACW. MAC produkter jeg har kjøpt der er ekte og nettsiden er trygg og du får varer du bestiller. Skriver du til dem ved kjøp at du ønsker de skriver lav verdi på pakken så har dei gjort dette. MEN nå er det en stund siden jeg har handlet derfra så jeg vet ikke om de fortsatt gjør det, så det kan være lurt å sende de en mail først og hørre.

   På Sigma sin nettside har dei listet opp nettsider som selger ekte Sigma produkter, kanskje du finner noen steder der?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.