Omtale: Redken All Soft Argan-6 Oil (hårolje)


Jeg elsker håroljer og til nå har jeg testet en del – I det siste har jeg testet Redken sin nye hårolje fra All Soft Serien. En hårolje som har samme effekt og brukes til det samme som den populære håroljen, MorrocanOil. 

Denne olja inneholder i følge Redken; Argan-6 som er rik på E-vitaminer som visstnok skal vær bra for hår og hodebunn. Den inneholder også Omega-6 som skal fornye hårets lipider og gjøre det mykt.

Igjen, denne hårolja inneholder silikoner – Noe som egentlig tar vekk poenget med argan olje. Argan olje skal virke svært pleiende til både hud og hår. Men når merker som Redken, Shu Uemura, MorrocanOil, Orofluido o.l. putter massevis av silikoner så forsvinner effekten.

Silikon, som dere sikkert vet, gir en flott glans til håret og gjør det mykt. Men silikon «forsegler» hårstrået slik at pleieingrediensene ikke får trukket skikkelig inn i håret – Derfor sier jeg at slike oljer er mer for styling enn for pleie. Det finnes rene Argan oljer uten silikon som er mer pleiende enn desse med silikon.

Men dette visste jeg før jeg kjøpte denne fra Feelunique – Selvom desse oljene inneholder silikon og ikke er så pleiende som merkene skal ha det til så digger jeg oljene. De gir glans, hjelper på floker, fjerner frizz, gjør håret mykt og samler splittede tupper og gjør slik at tørre tupper ikke ser så tørre ut lenger.

I tillegg til alt dette så lukter denne olja kjempegodt – I motsetning til Macadamia olja og Alexander Sprekhus som lukter mann, så lukter denne litt likt som min all time favorite hårolje, Orofluido. Altså litt søtt, vanilje-ish, men også litt frisk blomsterlig duft.

Selve olja kan også minne litt om Orofluido, bare den er ikke så tykk i konsistens. Den er drøy i bruk og bare 2-3 pump holder for mitt lange hår. Den gjør ikke håret tungt og fett, med mindre du påfører i hodebunnen og bruker mye.

Flaska som produktet kommer i ser fin og elegant ut – I stedenfor glassflaske som MorrocanOil og Orofluido kommer i så kommer altså Redken Argan-6 olja i en plastflaske i stedet. Det gjør den lettere å ha med seg i veska eller på reis. I tillegg har denne en pumpe, noe jeg blant annet savner veldig hos Orofluido sin olje.

Jeg vet at mangen av desse håroljene har en skremmende høy pris, men denne fra Redken har faktisk ikke så høy pris. Den koster under litt 200kr hos diverse nettbutikker, men er nok litt dyrere i norske frisørsalonger.

Enda en hårolje som jeg liker kjempegodt – Den gjør håret mykt, glansfult og fjerner frizz. Desverre inneholder den silikon så den er ikke så veldig pleiende. Den lukter godt og har en god pris – Anbefales !

Pris:
£21,75 hos Feelunique.
…Bruk kodeord 7BEAUTYFUZZ for å få 7% rabatt. 

Karakter:
5 av 6

Jeg vurderer å lage et samleinnlegg på alle de oljene jeg har testet til nå og sammenligne dem og gi de vurderinger og sånt – Hvis det er ønskelig skrik ut !

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.