Omtale: Benefit They´re Real !

Benefit har mangen søte og flotte produkter med tanke på utseende. Produktene inni er ikke alltid så fantastiske.  Nå har jeg testet den nye mascaraen deres noen uker og er klar for å dele mine meninger.

Mascaraens utseende er stilig og litt annerledes enn andre mascaraer jeg har sett. Den skiller seg veldig ut blant mascarane jeg har i skuffa mi.

Det er ikke bare utpå den ser annerledes ut, men selve børsten har en litt spesiell form. Den er en blanding av en vanlig mascarabørste i plastikk og Givenchy Phenomen’Eyes sin mascarabørste.  Helt på tuppen har den også slike tagger. Den har også en blanding av lange og korte hår ( eller tagger) :

Så du kan bruke denne børsten i forskjellige vinkler, så det er jo litt greit.  Jeg bruker den slik som med andre mascarabørster – Jeg drar gjennom vippene i zikk-zakk bevegelser og hvis jeg vil ha litt ekstra mascara på tuppen av vippene for en «illusjon» av lengre vipper så snur jeg mascarabørsten og bruker tuppen å påfører mascara på tuppene av vippene.  Etter mye jobbing kan man få et fantastisk resultat.

Selve mascaraens konsistens er verken for tykk eller for tynn, akkurat passe konsistens som passer børstens form. Den holder på krøllen og separerer vippene godt, den drysser ikke i løpet av dagen. Den er lett å fjerne med sminkefjerner.

Som sagt den gir en illusjon av lengre vipper, den separerer og gir litt volum.

Minuset med denne mascaraen er at børstehårene/taggene er litt for korte. For oss med litt lengre vipper så er det greit med en mascarabørste med lengre hår/tagger, slik at vi får kammet gjennom vippene skikkelig. En annen ting som er litt minus er at den er litt dyr.

Pris:
18,50 pund hos Feelunique.

Karakter
4 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.