Omtale: NYX HD Grinding Blush Apricot

NYX Cosmetics kom for en stund siden ut med en HD-serie med produkter som ligner veldig på andre kjente sminkemerker som f.eks Smashbox, MakeupForEver o.l.  Grinding-blush er iallefall inspirert av Smashbox med tanke på skruboksen som blushen kommer oppi.

Jeg kan starte med oppfinnelsen «grinding» –  Det er en vanlig blush under (kompakt, ikke løs) og når man skrur så er det noen «kniver» som skraper opp litt blush slik at det kommer løs blush oppi boksen som vi kan bruke. Det er meninga med Grinding-saken, men trenger vi virkelig det?

Jeg liker faktisk blushen veldig godt! Konsistensen er silkemykt og fint pudder. Den har en nydelig farge og er faktisk veldig pigmentert, så du trenger bare litt.  Du får HD blushen i mangen forskjellige farger.

Apricot er en matt rosa/korall farge som vil passe lys til medium hudtone. Blushen sitter godt og lenge på, smelter godt inn i huden og ser ikke puddrete ut. Du velger selv hvor sterk farge du ønsker ut ifra hvor lett du er på handen og hvor mye produkt du har på børsten når du påfører.

Blushen er  paraben- og talc fri.
Den har også ett speil i lokket som jeg ikke visste om før jeg leste om det *fjern*. Det er ganske greit å ha dersom du har blushen med i veska og trenger touch up av f.eks blush eller leppestift..

Selvom den har, etter mi meining, en unødvendig skruting/grinding så liker jeg blushen godt og anbefaler den virkelig.

Pris:

$12,99 hos CherryCulture.

Karakter:
5 av 6


Uten blitz

Med blitz

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.