Omtale: Macadamia Healing Oil Infused Comb


Det var virkelig på tide å bytte ut kurkammen min til noe nytt. Jeg har hatt en gammel vid-tannet kam som jeg fikk da jeg var medlem i Penny-Klubben, med den pennyhest logoen på. Yeah jeg er kul! *kremt*

Dette ser ut som en helt normal vidtannet kam, eller kur-kam som jeg kaller det. Den brukes i håret når håret er vått. Husk aldri bruk børste i vått hår, bruk kam!  Jeg bruker slike kammer til å gre gjennom håret når jeg står i dusjen å har påført hårkuren/balsamen. Men også etterpå for å unngå floker eller for å gre gjennom håret etter olje/leave-in kuren er påført.

Det som denne kammen har, som ikke penny-klubb kammen min hadde (haha!)  er oljen. Jepp, denne skal visst inneholde Healing oil som tilføres i håret hver gang du grer håret. Den skal etterlate håret glansfult og flokefritt, den fjerner også krusete hår (anti-frizz).

Noe som er viktig å se etter på slike kammer er at de ikke har slike skarpe kanter mellom tennene, det sliter fælt på håret. Med skarpe kanter så mener jeg der hvor den er lappet/sveiset sammen pleier det være kanter, men det ser man mest på billige kammer. Og det må du unngå! Det sliter og skjærer i håret – Denne kammen har heldigvis ikke slike sveisepunk/overlappinger, så kammen er trygg å bruke.

Igjen du kan finne mangen gode kammer, man trenger jo ikke en kam som tilfører håret olje. Jeg syns ikke den var så spesiel fra andre kammer, men den er god og koster ikke mye. Du kan kjøpe den alene eller få den i et flott kit med travelsize (som er ganske generøse mengder i) shampoo, balsam, leave-in, hårkur og olje.

 

Jeg har ikke noe negativt å si – Anbefales!

Pris:
Bare kammen – 6,40 pund hos Feelunique.
Macadamia Kitet – 21,91 pund hos BeautyBay.

Karakter:
6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.