Alterna Bamboo BEACH

IMG_9466
Ett av mine favoritt merker innen hårpleie fra frisørsalongene er Alterna. Alle produktene til Alterna er fri for bl.a sulfater, mineraloljer og parabener og andre ingredienser som ikke er bra for oss. Nå som det er sommer har de kommet ut med nye BEACH produkter som jeg har fått tilsendt og testet en periode.

Først og fremst så vil jeg si noe om utseende på produktene, flaskene har en fresh korall/oransj farge som skriker sommer. Og lukten? Jeg ble så glad da jeg lukta på produktene – mmm.. Mango og kokos, mine favorittdufter kombinert. Sålangt er jeg kjempefornøyd.

IMG_9448

IMG_9461

I kolleksjonen finnes det 4 forskjellige produkter for solskadet og tørt hår – de gir UV beskyttelse og er pleiende og milde for håret. Fleste av disse produktene er noe jeg kommer til å ha bruk for mye i sommer. Jeg har selv kjøpt det siste produktet fra kolleksjonen, Alterna Bamboo Beach Sun Recovery Spray, da dette er en leave-in kur som gir fuktighet og beskytter håret videre mot skader fra f.eks sola, saltvann, klor eller andre ytre påkjenninger, noe jeg trenger nå som jeg skal til Thailand.

 

 

IMG_9507Alterna Bamboo Beach Mango Coconut Refreshing Dry Shampoo

Dette er som du sikkert forstår en tørrshampo, som man bare drysser i hodebunnen og masserer inn. Den absorberer oljer og fett fra hodebunnen slik at håret alltid ser fresht og nyvasket ut. Denne lukter helt fantastisk, kokos og mango, det kan ikke bli bedre enn dette. Denne er fri for bl.a talk, mineralolje og parabener. Den er drøy i bruk og enkel å bruke. Tørrsjampoen har en «Color Hold® technology» som beskytter din hårfarge mot å blekne i solen. Den kommer i en liten flaske som er perfekt å ha med i veska eller beach bagen.

 

IMG_9505Alterna Bamboo Beach Ocean Waves – Texture Spray

Dette er en saltvannspray, noe som er must-have for alle om sommeren. Jeg elsker «beach wave» looken man får av saltvann når man har badet i sjøen og samme effekt får du fra denne sprayen + en god duft i håret. Denne er lett å jobbe med, man sprayer den enten i tørt eller vått hår og klemmer frem krøllene med handen. Er du gutt og har kort hår kan du fint bruke denne i håret for å få en litt grungy look med tekstur. Den gir massevis av volum og i følge Alterna selv holder på fuktigheten i håret og beskytter fargen (Color Hold® technology). Håret blir ikke tørt og stivt slik som noen saltvannsprayer kan gjøre.

 

IMG_9506Alterna Bamboo Beach Summer Sunshine Spray – Protecting Shine Veil.

Dette er en shinespray som er UV-beskyttende, antifrizz og som skal gi håret ditt glans og fuktighet. Dersom du har badet i sjøen og har disse flotte «strandkrøllene» (Beach waves) på grunn av saltvannet kan håret oftest bli litt matt og tørt, og da kommer denne sprayen til nytte. Den er også fin å bruke når du skal sole deg for å beskytte håret mot solen, den inneholder også denne «Color Hold» teknologien som bevarer fargen og beskytter den mot bleking. Kan brukes i vått eller tørt hår.

 

IMG_9503Alterna Bamboo Beach Sun Recovery Spray – Leave-In Conditioner

Til slutt i denne kolleksjonen finner du Sun Recovery Spray, denne kjøpte jeg selv da jeg ser på denne som et must have om sommeren. Jeg har hatt en lignende spray tidligere fra Goldwell tidligere som jeg elsket, men den er gammel og kastet for lenge siden. Denne lukter mye bedre enn Goldwell sin, igjen denne «kokos-mango» duften som jeg elsker. Den er todelt så man må riste den godt før man sprayer denne i håret – Da gir den deg fuktighet og pleie til håret ditt, den inneholder også denne Color Hold® teknologien som de andre produktene. Sol, saltvann og klor skader håret, derfor trenger du noe som reparerer og forhindrer skade fra soling og bading, og det bruker man denne sprayen til.  Håret blir også kjempemykt samtidig som det lukter friskt og godt. Brukes i håndkletørt hår.

 

Jeg liker disse produktene kjempegodt og har funnet meg nye sommerfavoritter. Alterna er et dyrevennlig merke som inneholder gode ingredienser og har hatt en god effekt på mitt hår tidligere. Jeg bruker til vanlig Alterna Bamboo shampoo og balsam, men vil anbefale Alterna Bamboo UV+ serien nå som det er sommer – Vi må ikke glemme at håret trenger også beskyttelse mot sola..

BEACH kolleksjonen er limited edition og selges denne sommeren i diverse frisørsalonger som fører merket.

 

Noen av produktene er sponset av Frends

3 kommentarer om “Alterna Bamboo BEACH”

  1. Wow, de både så og hørtes helt fantastiske ut!! De fikk jeg skikkelig lyst på nå 😀 Synd jeg ikke fant de når jeg skulle kjøpe sol-produkter for håret. Disse mååå jeg absolutt teste 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.