Omtale: Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade – #Blonde

IMG_0171
Et produkt jeg har hatt i flere måneder og gledet meg til å skrive om er dette produktet fra Anastasia Beverly Hills, kalt «Dipbrow Pomade». Er det noen som kan lage fantastiske produkter til bryn så er det Anastasia.

Jeg elsker Brow Wizen og brynpudderet deres til hverdags, men skal jeg på fest og har ekstra tid til sminken liker jeg å bruke Dipbrowen. Denne er også flott å bruke nå om sommeren hvis det blir varmt (det spørs jo) og når man er ved sjøen/bassenget eller blir litt svett, for denne er vannfast og sitter støpt.

Du får Dipbrow i hele 9 forskjellige nyanser – fra lyse til mørke og både kalde og varme farger. Jeg som er blond kan bruke både fargen «Blonde» og «Taupe», og som et lite tips: Velg ett hakk lysere enn hva du tror passer deg. Fargen «Blonde» er lys, men kan bli veldig skarp på meg dersom jeg ikke duser godt nok, og jeg har mørke bryn naturlig.

IMG_0173

Produktet er veldig godt pigmentert og drøy i bruk, så man trenger bare litt på børsten ellers kan det gå gale. I tillegg når denne setter seg så sitter den! Da kan det være vanskelig å rette opp eventuelle feil og duse ut – så sørg for å starte med litt produkt på børsten og jobb med flere lag. Bruk også en ren mascarabørste ofte mens du påfører for å duse ut fargen slik at det ikke blir for skarpt.

IMG_0153Psst..Jeg har nettopp laget en video på min brynrutine hvor jeg nettopp bruker Dipbrow fra Anastasia, hvis du >klikker her< kommer du til blogginnlegget med videoen. 

Som sagt så sitter produktet godt, og man bør bruke en mascarabørste underveis når man legger sminken, for det er vanskelig å rette opp i feil senere – Da kan resultatet bli flekkete.

Anastasia sine brynprodukter har blitt hypet opp veldig, både i YouTube- og bloggsamfunnet, men med god grunn. Dipbrow er en stor favoritt hos meg, og jeg gir den to tomler opp !

Pris:
Fåes her til 143,- (gratis frakt).

Karakter:
6 av 6

 

Q: Har du prøvd Anastasia Dipbrow – hva syns du om produktet?

 

2 kommentarer om “Omtale: Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade – #Blonde”

  1. Elsker den! Har hatt den en måneds tid og syns den er helt fantastisk. Den er vannfast og sitter perfekt hele dagen. Jeg har ganske ujevne og lyse bryn, så syns det er viktig at produktet sitter gjennom dagen. Da det også fungerer dårlig å farge brynene (fargen trekker ikke ordentlig inn), føler jeg meg som en potet uten markerte bryn og maskara 😛

    Har testet den både ved å dusje og vaske ansiktet rundt bryna, og hvis man er litt forsiktig når man tørker sitter den like perfekt etterpå! Var nylig på kanotur i tre dager. Påførte denne før jeg dro, og den satt likevel greit når jeg kom hjem – etter å ha påført solkrem og myggspray mange ganger, svettet i fjeset, skylt fjeset med vann og sovet i sovepose. Den hadde bare fadet litt i kantene. Anbefales absolutt!

    Svar
    • Haha, potet faktisk 😀 men sant det at den sitter godt 🙂 hvis jeg påfører en dag og vasker med ansiktsrens så slipper jeg likevel å gjøre bryna dagen etter 🙂

      Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.