Innkjøp: SEPHORA, MAC, FEELUNIQUE & m.m

IMG_0176
Da er jeg (dessverre) kommet hjem fra miniferien til København. Det har vært så deilig å komme seg bort fra regnfulle, kalde Norge til sol og varme. Jeg har handlet litt i Køben og på nettet før jeg reiste og tenkte å dele dette med dere i et blogginnlegg i dag.

Det er som sagt noe fra Købenturen og noe fra MakeupGeek, Gerard Cosmetics, HQHair og selvsagt noe fra Feelunique (ingen «innkjøps»blogginnlegg uten Feelunique, haha!).

Jeg kan starte med hva jeg fikk fra Makeupgeek – to paletter og ni øyenskygger. En palette til reise og en ny stor palette jeg kan ha flere MakeupGeeks øyenskygger i. Hvis dere ikke har testet MUG øyenskygger enda er det virkelig på tide dere gjør – de er så pigmenterte og kremete, sitter godt på og er enkle å duse ut..

IMG_0177
Grandstand // In the spotlight // Untamed // White Lies // Pegasus // Simply Marlena // Duchess // Drama Queen // Corrupt…

Så over til min absolutte favoritt nettbutikk, Feelunique. Jeg trengte en backup av Decléors DD cream og det var 15% rabattkode på solprodukter den dagen så da ble det litt ekstra fra Decléor sin solserie. Fikk også med en sminkebag med travelsizeprodukter i ( Cleansing foam, serum og nattkrem).

IMG_0178Decléor DD Cream SPF 30 // Decléor Sun Oil SPF 30 // Decléor Solkrem ansikt SPF 15 // Decléor solkrem kropp SPF 15 // 

Kjøpte også et ekstra børstesett fra Real Techniques slik at jeg kan ha enda en bufferbørste. Så kjøpte jeg denne hurtig selvbruneren fra St.Tropez som gir deg en lys brunfarge etter kun 1 time, mørkere brunfarge etter 2 og enda mørkere etter 3 osv.. Denne er god å ha dersom du har dårlig tid og trenger en solbrun hud raskt. Fikk med en gavebag for å kjøpe den selvbrueren, denne gavebagen inneholder St.Tropez eksfoliering og bodylotion.

Enda mer solprodukter – jeg måtte bare prøve denne selvbruningsolja fra Clarins. Denne mikser du i dagkremen din, og man velger selv hvor brun man skal bli etter hvor mange dråper man bruker. Kjøpte også et solpudder fra Bourjois til Idun ♥

IMG_0179Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster Face // Bourjois solpudder // St.Tropez Express Bronzing Mousse // Real Techniques Sam´s Picks.

For noen år siden omtalte jeg shampoo og balsam fra Shusu Sleek serien til Shu Uemura, og jeg husker jeg likte de veldig godt, så da kjøpte jeg kuren fra samme hårpleieserie. Jeg ville gi deodorant uten Aluminium en ny sjans (kan si allerede at denne går i bosset!) og kjøpte derfor Jason deodorant uten aluminium i aprikosduft. Måtte også ha en øyekrem jeg kan bruke på dagen og tenkte å prøve denne populære øyekremen fra First Aid Beauty.  Matis sine hudpleieprodukter er en av mine favoritter, derfor ble det en skrubb, rens og toner fra Matis med i handlekurven – Det ble også litt sminke fra Guerlain, bareMinerals og en foaming shower gel fra Rituals.

IMG_0181Shu Uemura Shusu Sleek hårkur // Jason Pure Natural Apricot deodorant // First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy // Matis Résponse Jeunesse  Youth Grain Skrubb // Matis Résponse Delicate Cleansing Cream & Toner..

IMG_0183Guerlain Méteorites Pearls #2 Clair // bareMinerals Marvelous MOXIE lipliner #Exhilarated // bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream // Rituals Happy Buddah Shower foam

Så måtte jeg teste ut disse leppeproduktene fra Gerards Cosmetics som alle skryter sånn av. Så jeg var så heldig og fikk dobbelt opp så jeg hadde en konkurranse på bloggen hvor dere kunne vinne det ene settet – vinneren ble Maren Østhus.

IMG_0184Gerard Cosmetics Butter Cream lipgloss // Gerard Cosmetics Coral Craze lipgloss // Gerard Cosmetics Nude lipstick // Gerard Cosmetics Kimchi Doll lipstick // Gerard Cosmetics Buttercup lipstick // Gerard Cosmetics 1995 lipstick.

Fra Bangerhead kom disse to nydelige lysene fra Voluspa. Jeg vet ikke helt om de kan sammenlignes med Bath & Body Works sine lys da jeg ikke har tent dem enda. Men de lukter godt og jeg gleder meg til å bruke de..

IMG_0186Voluspa Macaron // Voluspa Crisp Champagne

Så over til hva jeg kjøpte på Sephora når jeg var i København. De hadde ikke det jeg egentlig var ute etter, men det ble allikevel noe som ble med meg hjem. NARS Leppestiften og foundationen er fra HQHair og kjøpt for over en måned siden, men resten er fra Sephora.

IMG_0189Ole Henriksen Makeup Removing Wipes // Biotherm Deo Pure // Origins Drink up-intensive mask // Sephora solkrem SPF 30 // 3x Sephora face mask.

IMG_0191Caudalie beauty Elixir Spray // NARS Radiant Creamy Concealer // NARS Luminous Weightless Foundation // NARS Raquel Lipstick // Make Up For Ever Pro Bronze Fusion // Chanel Le Blanc de Chanel primer // Make Up For Ever Face & Body foundation // Beauty Blender // Clarisonic Eyes & Lips hode // Too Faced Better than Sex mascara // MAC Soar lipliner // YSL Volupté Tint-in-oil #5  // YSL Volupté Tint-in-oil #6

 

Så det var mine innkjøp fra både nettet og København – Dersom dere ønsker omtale på noe av dette er det bare å skrike ut i kommentarfeltet 🙂

 

Ønsker dere alle en fin tirsdag! ♥

 

14 kommentarer om “Innkjøp: SEPHORA, MAC, FEELUNIQUE & m.m”

 1. Åå så mye fint! Hadde elsket en omtale på Bare Minerals sin Complexion Rescue, da jeg har veldig lyst på den selv, men jeg vet jo ikke hvor bra den faktisk er 😀

  Svar
 2. Gleder meg til å prøve ut Gerard sine leppeprodukter, har også hørt mye positivt om disse! 😀
  Lurer på om du kan skrive om Guerlain Méteorites Pearls og Too Faced sin mascara.
  Har hørt mye bra om disse produktene, men vil gjerne høre din mening 🙂

  Svar
 3. Wow, du kan dette med å handle!
  Så gøy at du fikk med gavesett fra både Decleor og St. Tropez. Jeg elsker slike små pakker, ikke bare kjennes det som julaften når man åpner de, men de er også supre til reise 😀

  DD-kremen hadde jeg ikke hørt om.. Gjetter på Daily Defence eller noe sånt?
  *for lat til å google på telefonen* 😛

  Ha en flott onsdag!

  Svar
 4. Hei. Vet du noe om det spiller noen rolle om man handler for 400 og får toll/moms eller 4000 og får toll/moms? Refunderer de uansett hvor stort beløpet er?

  Svar
 5. Hei! Jeg skal til København om ikke så lenge, og lurte på om prisene i butikken er ganske vesentlige? Hvor mye kostet makeup forever/Nars foundationene du kjøpte (om du husker:) ?

  Svar
  • Jeg husker dessverre ikke prisene nå.

   Men siden den norske krona har lav verdi nå er sminke dessverre oftest dyrere i europa enn hjemme i Norge. F.eks MAC leppestift koster 175NOK, mens i danmark koster den 165DKK (altså 203NOK). Kanskje de har noen tilbud eller noen produkter er billigere i Danmark, men når jeg sjekker MAC DK priser ifh til MAC NOK priser er norge faktisk billigere 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.