Ukens favoritt: Miss Dior Blooming Bouquet

Heisann hoppsann! Nå har jeg hatt noen flotte dager i København og skal være her frem til søndag, med andre ord så har det blitt litt shopping og i morgen kommer feriepengene på konto – Så da tenker jeg det blir en laaaang dag på Sephora (stakkars Bjørn).

IMG_0174

Men over til en favoritt jeg vil dele med dere, som egentlig har vert en favoritt hele måneden, men spesielt forrige- og denne uken. Jeg kjøpte denne parfymen på Taxfree da jeg var i Thailand i fjor sommer og har ikke brukt den så mye som den siste måneden. Dette er egentlig ikke en «Malin-parfyme» da den har noter av blomster, for dere som har lest bloggen min en stund har kanskje fått med dere at jeg liker best «fruity-fresh noter».  Men allikevel er det noe med denne duften som gjør at jeg kan bruke den…

Duften er floral, lett, frisk og feminim, passer til både unge og modne kvinner. Jeg syns denne er best som en dagparfyme da den er så frisk. En kan fint bruke denne på jobb eller skole da den ikke er overvelmende sterk. Den dufter som sagt blomster, og er den perfekte parfymen til vår/sommer.

Den inneholder noter som bl.a mandarin, pioner, roser, aprikos, fersken og hvit musk. Som dere ser er det faktisk fruktnoter i denne parfymen også, og sikkert grunnen til at jeg liker den, men man kjenner ikke mye til de notene. Det jeg syns den lukter mest er roser som igjen minner meg om sommer – derfor er denne parfymen min store favoritt nett nå.

IMG_0169

 

I Norge koster parfymen 690kr, men du får den for 638kr hos Feelunique. Bruker du kodeord 7BEAUTYFUZZ får du også 7% rabatt på hele nettsiden. På parfymen får du gratis frakt, og de refunderer toll/moms utgiftene – Les mer om hvordan du får tilbake toll og moms her.

Ha en fortsatt fin dag videre!
Q: Har du en favorittparfyme du vil anbefale meg?

4 kommentarer om “Ukens favoritt: Miss Dior Blooming Bouquet”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.