Nytt: Decléor, Real Techniques, Matis, Shiseido, Michael Kors, Kérastase ect..

IMG_8109
Jeg har shoppet en del nye ting til testing og backuper av produkter jeg liker godt i det siste og tenkte å dele litt med dere hvilken produkter som har havnet i postkassen. Jeg vil også dere skal få hilse på Sigvart  😉

Cheapsmells hadde et Decléor salg for to eller tre uker siden og da handlet jeg litt småknask der fra – bl.a en nattbalm som mormor skulle ha og backup av dusjsåpa, dagkremen og litt andre ting. I tillegg måtte jeg ha Matis sin BB cream som jeg er veldig spent på å få teste ut.

IMG_8112
Decléor Aroma Night Angélique Nourishing Night Balm // Matis BB Cream (utsolgt) //  Decléor Aroma Cleanse Alguaromes Toning Showergel // Decléor Aroma Cleanse Relaxing Bath & Showergel // Decléor Aroma Night Neroli Essential Night Balm // Decléor Hydra Floral maske // Decléor Hydra Floral Anti-Pollution Flower Nectar Moisturising Cream.

Så måtte jeg også ha noen greier hos Feelunique og da ble det fort litt ekstra produkter med i handlekurven. Jeg er veldig glad i Real Techniques buffer børste og syns det er skikkelig teit at de ikke selger den separat, kun i core kitet deres, for den skulle jeg gjerne hatt flere av – så da tenkte jeg at jeg skulle prøve den flate versjonen av denne børsten, Real Techniques Expert Face Brush.
Da ble også favoritt varmebeskyttende kremen min fra Kérastase, brynprodukt fra Blinc og en foundation jeg er veldig spent på om kan måle seg med min favoritt, Chanel Vitalumiere Aqua ( som jeg er tom for nå) med i handlekurven. Så har jeg kjøpt inn tre pakker med bomullspads fra Shiseido, så blir jeg ikke tom for det på en stund fremover 😉

Jeg var også i Oslo denne helga og stakk innom Høyer og plukket med meg en veske fra Michael Kors, Hamilton – En veske jeg lenge har ønsket meg, men har ikke hatt i noen butikker i nærheten av der jeg bor. Så når jeg var først innom Oslo måtte jeg bare kjøpe den.
Rett før jeg reiste kom det også en pakke på døren fra Sigma som inneholdt deres nyeste palette, Sigma Resort Palette, som har releasedato i morgen (18.mars).

IMG_8115

IMG_8116
Kérastase Nutritive Nectar Thermique // blinc Eyebrow Mousse // Shiseido Perfect Refining Foundation // 3 x Shiseido Cotton Pads // Michael Kors Hamilton // Sigma Resort Palette // Real Techniques Expert Face Brush.

Sååå det beste til slutt…. Jeg har lenge siklet på Opel Insignia, dette har vert drømmebilen min ( hvis vi ser bort fra forskjellige amcars da) i en evighet. Jeg hadde en sliten, men søt og flerfarget Mitsubishi Colt som hette Hermod, som jeg med tungt hjerte måtte kjøre til dungen – og da var det på tide å kjøpe drømmebilen min, som har fått navnet Sigvart ♥

sigvart

Det var litt nytt som jeg har kjøpt inn den siste måneden, omtale på flere av disse produktene kommer så snart jeg har fått testet dem litt. Mange av produktene har jeg allerede en omtale på her på bloggen som du kan søke etter i søkefeltet.

Ellers ønsker jeg dere alle en superflott søndag videre!
– Har du unet deg noe nytt i det siste?

 

27 kommentarer om “Nytt: Decléor, Real Techniques, Matis, Shiseido, Michael Kors, Kérastase ect..”

 1. Kjøpte du bomullspads der fordi det er billigere enn her, eller fordi de er bedre? 🙂 Bare litt nysgjerrig, for plutselig kan det vise seg at noe så enkelt som bomull ikke bare er å kjøpe i butikk, liksom. Hehe!

  Ellers er jeg også svak for RT-koster. Jeg skal kjøpe (har bare øyesettet enda), men holder litt igjen.. må tenke på hva jeg egentlig trenger/vil ha, og hva folk flest anbefaler. Litt research må til, for det er nesten det morsomste med shopping, synes jeg! 🙂

  Flotte ting du har kjøpt, da. 🙂 Og godt å se deg igjen!

  Svar
  • Jeg kjøpte Shiseido sine for jeg har hørt mye bra om de, at de ikke inneholdt noe stoffer som noen bomullspads har i seg som ikke er naturlig – så dei skal være 100% bomull. Og så loer de ikke, absolutt et pluss 🙂 Prisen låg på $9 og en pakke inneholder 165 pads, så jeg syns det var grei pris jeg 🙂

   Ja, noen RT børster er kjempebra! Jeg er ikke så glad i alle som er i disse kitene, derfor syns jeg de burde ha flere single børster (slik som bufferbørsten i Core Kitet) 😀

   Tusen takk for det, kjekt å være tilbake ;D <3

   Svar
 2. Så utrolig mye bra «snacks» her. Får lyst til å kjøpe alt selv også, hehe. ELSKER nye produkter. Velkommen til Sigvart forresten, han var rå 😉 Og ikke minst veska: amazing<3

  Svar
  • Jeg har begge settene til RT 🙂 Men liker ikke alle børstene i Core settet, kun en og det er den bufferbørsten ( som jeg syns de burde selge alene, og ikke bare i kitet) 😀 Ja, satser på denne børsten er like god, for da kjøper jeg flere av den 😉

   Takk for det, jeg er veldig fornøyd med bilen 😀

   Svar
   • Har du fått testet expert face brush nå? Veldig nysgjerrig på om den kan brukes til Chanel bronze universel! Ser de har face brush’en inne på coverbrands nå, og tenkte å skaffe meg den før Tyrkia neste uke : -)

    Svar
 3. Det er alltid gøy med en del påfyll eller nye ting å teste ut 🙂 Jeg venter selv på en del hudpleieprodukter jeg er spente på å prøve 🙂

  Gratulerer så mye med bil og veske også 🙂

  Svar
 4. Wow, for noen innkjøp 😀 – og så gøy at det her var «litt av alt»!
  Jeg er superspent på matis BB-cream.. Ja takk til alt som er enkelt og BRA!

  Svar
 5. Hei Malin! jeg bare lurer på hvilken hudtype du har? jeg er en fast leser av bloggen din og når du lager omtaler om forskjellige hudpleieprodukter, er det greit å vite hvilken hudtype du har slik at jeg ikke får «feil» anbefalinger.
  -Malin

  Svar
 6. Hei Malin 🙂 Jeg lurte på om du vet om en nettside som selger Revlon Colorstay Foundation for Combination/Oily Skin? Jeg opplever at den er veldig vanskelig å få tak i, så håpet du kunne redde meg 🙁

  Svar
 7. Hei!
  Jeg lurer på hvor godt bb creamen til matis dekker, og hvilken hudtype du tror den passer best til? Har veldig lyst til å bestille den før den blir tom på lageret til cheapsmells, men jeg finner ingen omtaler av den på nett og vil helst ikke kjøpe den uten at jeg vet hvordan den er:-)

  Svar
  • Den har en liten dekkevne, men omtale kommer ganske snart. Har kombinert hudtype. Men obs den er utrolig mørk så er du veldig blek i huden så kan den se litt oransje ut 🙂 Må hvertfall jobbes godt inn i huden for å unngå skille 🙂

   Svar
 8. Tusen takk for svar! Da tror jeg faktisk jeg dropper den, er ganske lys i huden, pluss at jeg kunme tenkt meg medium-full dekkevne:-)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.