Must-Have MAC eyeshadows (oppdatert)

IMG_8011
For litt siden tittet jeg gjennom arkivet på bloggen og kom over et innlegg om mine 15 must-have MAC eyeshadows. Innlegget hadde så dårlige bilder og var litt rotete, dessuten har jeg fått noen nye «must-have» øyenskygger – Så jeg tenkte å lage et nytt et nå og dele med dere hvilken 15 MAC øyenskygger jeg syns er et must-have i samlingen.

Jeg har plukket ut 15 øyenskygger som ikke bare er bruntoner og satt i en palette for å vise dere hvilken  jeg syns er must-have – vanligvis har jeg sortert øyenskyggene etter farger i forskjellige paletter, men i dette innlegget har jeg puttet forskjellige must-have skygger i én palette…

Les også: Mine MAC paletter.
IMG_8014Humid // Sumptious Olive // Expensive Pink // Brule // Shroom
Sketch // Shimmermoss // Mulch // Wedge // Swiss Chocolate
Cranberry // Rule // Woodwinked // Satin Taupe // Carbon

Swatches:IMG_8018

IMG_8021

IMG_8023

 

– Hva er din must-have blant MAC sine øyenskygger?
Ha en god helg , jenter  ♥

 

17 kommentarer om “Must-Have MAC eyeshadows (oppdatert)”

 1. Hei 🙂 Jeg så på spørsmålsrunden din på den forrige bloggen din… Der det var spørsmål om nettsiden elf. Jeg lurte på om dette er en trygg nettside å handle på og om hva du mente med at fortollingsgebyr var på omtrent 100 kr, er dette noe du må betale hele tiden i tillegg til frakt?

  Svar
 2. Nå fikk jeg lyst å handle mange nye mac skygger.
  Min store favoritt for tiden er Sable, og den mener jeg virkelig er en must-have ! 🙂

  Svar
 3. Hei! 🙂 Jeg lurte på en liten ting. Ser at det ikke går å handle parfyme på cheapsmells lenger pga strenge flyfraktregler! 🙁 Vet du om man kan omgå dette på noe vis, slik man kan omgå ekstraavgiften hos strawberrynet? Evt noen andre parymebutikker du kan anbefale?

  Svar
 4. Hei!
  Liker bloggen din veldig godt, og syns den er mye til hjelp.
  Har du et innlegg om «depotting» eyeshadows/blush fra mac??
  Hvis ikke, er dette et ønske 🙂

  Svar
 5. Hallais!
  Ville bare poppe innom og si at du har faktisk vært til veldig stor hjelp for meg når jeg har vært på jakt etter tips om MAC produkter som er bra. Nyttige bilder har du også, noe som gjør det så mye lettere å styre unna ting når bildene er så bra. I tillegg så har jeg også funnet nettbutikker som har MAC og som man kan stole på. Så tenkte det var på tide å si tusen takk for hjelpen – så du vet at det du gjør er så hjelpsomt!
  Hilsen Mona:)

  Svar
 6. Bare koselig det, vettu! 😀

  (Og takk for at du svarte meg på Twitter også, ang. Britique problemet mitt! Kjedelig at de er kjent for dårlig service da… O_o )

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.