Månedens skjønnhetsprodukter – Februar 2012

Lenge siden jeg har laget en «Månedens Favoritter» innlegg nå. Men sist måned hadde jeg ikke noe særlig nye favoritter så jeg syns ikke det var vits å skrive noe innlegg da – Men i februar har jeg funnet noen nye favoritt produkter jeg vil dele med dere!

Det er noen nye produkter, men også produkter jeg har hatt en stund men glemt ut at jeg hadde eller gamle favoritter som jeg har blitt begynta å bruke igjen..

(BILDE IKKE TILGJENGELIG)
MUS High Tech Lighter Platina // Bobbi brown Corrector Concealer // L`Oreal 4D mascara // Make Up For Ever HD foundation // MAC Blush Ombre Vintage grape // Korres Lip Butter Pomegranate // Sigma Bunny Collection børster // Lolita Lempicka parfyme

(BILDE IKKE TILGJENGELIG)
Redken Anti Snap // Wella Pro. Enrich Self-warming treatment // JMO  Deep Scalp Follicle Treatment & Volumiser Spray // Decleor Aroma Night // Decleor Foaming Cleanser + Clarisonic Mia //

… Dette er altså mine favoritt skjønnhetsprodukter for januar/februar 2012. Full omtale på noen av desse produktene kommer. Jeg tester fortsatt ett av desse produktene, men sålangt digger jeg det. Jeg venter også på noen nye testprodukter som jeg gleder meg veldig til å teste de neste månedene! Håper på å finne noen flere favoritter blant dei:)

Ha en flott dag videre, jenter!
-Har dere noen favoritt produkter dere vil dele med meg?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.