Dagens sminke: Something weird..

Flere av dere har spørt etter flere «ekstreme»sminkelooker, så i dag så satt jeg meg ned ved sminkebordet og lot fantasien ta over. Temaet skulle være solnedgang, men ente opp i en noe helt annet – noe alien greier…

… Fantasien tok litt av kan vi si – det startet med en grei nok sminkelook, men så lignet den på noe jeg allerede hadde gjort før så jeg lagde det litt mer ekstremt enn planlagt og då ble det denne uvanlige komboen. Så dette er ikke noe hverdagslook, men mest for gøy egentlig.

Jeg har brukt to forskjellige løsvipper – en på øyenlokket og en halv på nedre vippekant. Så har jeg brukt tape for å få et rent «kutt» ved ytre del av øyet. Fargene jeg har brukt er hvit, oransj, rød og sort, så har du desse fargene kan du enkelt lage denne looken. Toner du den litt ned kan du fint bruke den til fest.

Produkter:
MUS HTL Platina (primer)
MAC Vanilla e/s (hvit)
Sugarpill Flamepoint e/s (oransj)
Sugarpill Love+ e/s (rød)
Sugarpill Bulletproof e/s (sort)
L`Oreal 4D mascara
Løsvipper hele og halve
MUS Glitterliner Queen.
Tape/teip

***

Ønsker dere alle en superflott søndag, nyt sola!
– Jeg tar gjerne i mot ønsker til sminkelooker som jeg kan lage how-to/video på.

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.