Omtale: Swap Plus Eye Makeup Remover


For litt siden kom jeg over et smart produkt som er lurt å ha i veska eller i sminkemappa si. Nemlig q-tips fylt med sminkfjerner inni, så du slipper å drasse med deg flasker med sminkefjerner eller store pakker med sminkeservietter i veska.

Du trenger heller ikke å ha hele boksen med desse q-tipsene med deg, men ta med 3-4 stk i sminkemappa i veska eller noe. Men selve boksen tar ikke stor plass så om du ønsker det kan du fint ha hele med. Boksen inneholder 24 Q-tipser som er en del for den lille prisen desse koster.

Jeg anbefaler ikke å bruke de i hele ansiktet, da dette kan bli dyrt og tar tid, men dersom du har en eyeliner som smudger/smitter av andre plasser i ansiktet, eller en mascara som drysser så er denne kjempefin å ha. Jeg har iallefall alltid med meg slike i veska i tilfelle noe skulle skje.

Væsken som er inni desse q-tipsene etterlater ikke huden fet eller klissete. Den fjerner alt av sminke, så hvis du bruker den til å fjerne mascaradryss og du har concealer på det området, må du påføre concealer etterpå for du har mest sannsynlig fjernet det også.

Den kan også brukes til å rette opp i feil som du har gjort når du sminker deg – F.eks dersom du vil ha en rett kant i ytre del av øyet kan du bruke denne for å hviske ut litt av øyenskyggen slik at du får et rent kutt / kant.

Man brekker bare der hvor det er merket med blått og væsken renner da ned i den ene enden på q-tipsen (husk å ha den blå delen opp slik at væsken renner nedover). Da har du én våt og én tørr q-tips, der du kan bruke den tørre siden til å tørke opp det overflødige av sminkefjerneren.

Helt genialt produkt – Anbefales!

Ingredienser:
Aqua, Glycerin, PEG-40 Glyceryl Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Extract,
Sodium Coceth Sulfate, Tocopheryl Acetate * (Alkoholfri).


Pris:

ca. 35,- hos Feelunique (gratis frakt)

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.