Omtale: MakeupStore Tri Brow


Jeg syns bryn er det viktigeste i sminkerutninen fordi bryn er det som gir ansiktet ditt en «personlighet» og forskjellige ansiktsutrykk. Uten bryn vil du se helt anonym og litt syk ut – Derfor syns jeg det er viktig med gode brynprodukter og har prøvd mye forskjellig i det siste og har nå endelig funnet en ny favoritt !

Før brukte jeg MAC Lingering Brow blyanten til å fylle i bryna med og av og til MAC Charcoal brown øyenskygge og syns begge gav en fin farge – Men med blyanter kan resultatet oftest bli litt hardt og øyenskyggen fra MAC ligger i et stort palette som kan vær litt stress å dra med seg, så derfor gav jeg denne lille bryntrioen en sjans.

Du får tre forskjellige farger, lys blond, mørkeblond og svart – Du kan mikse fargene for å gjøre noen av fargene mørkere eller bruke en av fargene helt alene. Jeg bruker den mørkeblonde fargen og på selve buen på øyenbrynet blander jeg den mørkeblonde med litt av den sorte fargen. Fargene blir ikke for sterke på, men om du selv syns det blir for mørkt kan du enkelt duse ut fargene med en ren mascarabørste.

Holdbarheten er nokså bra alene, men jeg anbefaler å sette dette brynproduktet med en bryngel for å «låse» fargen slik at du får en lenger holdbarhet. Har du en tendens til å bli litt blank i huden, svett eller lignende så kan fargen forsvinne litt utover dagen dersom du ikke setter produktet med bryngel.

Du får disse fargene i «single» krukker, så du slipper å kjøpe en «tri brow» hver gang, men siden jeg mikser litt syns jeg det er greit med forskjellige farger i én og samme boks.

Så min nye brynrutine er MakeupStore Brow tri brow som jeg påfører med Sigma E75 (skråbørste) også børster jeg lett over bryna for å blande fargene litt med Sigma E80 (mascarabørste) og avslutter med litt bryngele fra MAC.

Ny favoritt !

Pris:
185,- hos MakeupStore.

Karakter:
6 av 6

 

15 kommentarer om “Omtale: MakeupStore Tri Brow”

 1. Jeg har hatt denne i noen måneder nå, kjøpte den da jeg fikk «makeoveren» min hos Make Up Store, og bruker den på profilbildet mitt. 🙂 Jeg ble anbefalt å blande den midterste fargen med den mørkeste, for å «varme» opp fargen litt, men jeg syns det er sabla vanskelig å få til et godt resultat – jeg syns blyant funker så uendelig mye bedre. Da foretrekker jeg MAC Spiked eller Lingering (førstnevnte om jeg skal være sminket, sistnevnte for en mer naturlig look). 🙂

  Svar
  • Jeg liker godt MAC Lingering, men nå som jeg er lysere i håret føler jeg det blir så hardt og litt «unaturlig» på en måte. Så nå liker jeg pudderprodukter bedre til bryna. Og dette fra MUS er en av de bedre jeg har prøvd i «pudderform». Perfekt farge <3

   Svar
 2. Denne har vært en favoritt hos meg i flere år nå og den er nesten tom, dvs. den lyseste er nesten tom for det er den jeg bruker mest. Kommer nok til og kjøpe den i singel når jeg går tom 🙂

  Svar
 3. Elsker denne! Selv har jeg mørkeblonde bryn, og fargene ser naturlige ut og holder lenge! Det beste er at jeg kjøpte produktet i mars 2011, og jeg er enda ikke halvveis i noen av fargene. Mye for pengene! 🙂

  Svar
 4. Endelig noen som har fått det med seg at en farge blir gjerne mer brukt enn en annen. Kansje jeg må ta meg en tur på makeupstore i nærmeste fremtid? Heheh 🙂

  Svar
 5. du har kjempe fine bryn, napper du de selv eller er det andre som gjør det?
  jeg bruker brow powder fra bare minerals og er fornøyd med det 😀

  Svar
 6. Har merket at mange brynfarger har en svak rød-brun tone når man påfører de, har denne det eller går den mer mot kalde toner? 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.