BeautyFuzz favorites – 15% rabatt på mine favorittprodukter !


Som jeg kort nevnte på facebookgruppa mi, har jeg fått et lite «hjørne» hos HQhair der jeg har samlet alle mine favorittprodukter som dere får 15% rabatt på – Her vil du finne bl.a NAKED 2 paletten, produkter fra NARS og flere av mine favoritter…

.. Omtale på disse produktene finner du på bloggen ved å søke i søkefeltet, men jeg kommer i dette innlegget kort oppsummere hvorfor jeg liker de produktene (altså en miniomtale på alle produktene).

Korres Lip Butter – Disse fantastiske leppebalmene er pleiende og holder leppene myke samtidig som de gir de en fin glossy farge. Flere av leserene mine har sendt meg mail og kommentarer og takket meg for at jeg har tipset om disse leppebalmene for de også elsker dem. Per nå har jeg smakene/fargene Guava, Jasmin, Mango og Pomegranate og jeg elsker alle.

Urban Decay NAKED 2 – Hvem er det som ikke har hørt om NAKED palettene til Urban Decay nå? Alle maser om disse palettene og det med god grunn. Her får du 12 flotte nøytrale øyenskygger som du kan lage hverdagslige- men også mer dramatisk sminke med. Sammen med paletten før du en sminkebørste og en lipgloss.

Xen-Tan Bronze Luxe – Dette er én av mine favoritt selvbrunere. Denne gir en nydelig brun farge uten at du ser oransj ut. Den har en oliven undertone som gjør slik at du ikke blir oransj. Konsistensen er som en vanlig tykk bodylotion med en brunfarge slik at du ser hvor du har påført selvbruning og ikke. Du blir brun med engang, men vil over natten bli gradvis brunere. Det beste med denne selvbruneren er at den ikke lukter typisk selvbruning, men har en deilig karamell lukt.

NARS Powder Blush – Igjen, hvem har ikke hørt om blushen NARS Orgasm? Dette er en av fargene du kan velge fra NARS sine blusher. Jeg har nå 9, snart 10, NARS blusher og er en av de beste blushene jeg eier. De er pigmenterte, men likevell enkle å blende inn i huden. Du får matte, men også skimmrende farger.

NARS Sheer Glow Foundation – Én av mine absolutt favoritt foundationer med full dekkevne og en naturlig fin glød. Perfekt til tørr hudtype, men kan fint brukes av de med kombinert/fet hud også. Du får denne i mange nyanser og undertoner og selv er jeg i nyans «Deauville» som tilsvarer NC20 mikset NW20 i MAC foundationer (Nøytral, verken for gul eller rosa undertone).

NARS Bronzing Powder – NARS Laguna bronzer er et solpudder som er elsket av mange, inkl. meg. Dette solpudderet har litt shimmer i seg, men du ser nesten ikke shimmeret på huden. Du får en naturlig glød og en solkysset hud som ikke er oransj. NARS sitt solpudder fåes i flere nyanser enn «Laguna».

Korres Makeup Removing Wipes – Min nyeste favoritt innen sminkefjerner. Dette er en forfriskende sminkefjerner med deilig duft av granateple – Granateple er full av antioxidanter som vil gi huden glød. Den fjerner sminken lett og kvikker opp huden. «Pomegranate» passer til kombinert/fet hud, men fåes også i «Milk Proteins» som passer alle hudtyper.

Butter London «Trout Pout» neglelakk– Trenger du en flott og fresh farge til neglene som passer perfekt til sommeren? Da er Trout Pout perfekt, dette er en nydelig milky korall/rosa farge. Butter London lakkene er kjempegode og kommer i en elegant, men enkel flakong. Jeg elsker Butter London lakkene og Trout Pout er én av dem!

Redken Extreme Shampoo og Balsam – Dette er den serien jeg bruker til håret nå og jeg bare elsker den. Har du tørt og skadet hår av rettetang, bleking og farging er Extreme serien noe for deg. Den gjennoppbygger med proteiner og styrker håret, i tillegg lukter den kjempegodt ! I dette settet får du shampooen og balsamen sammen, og hårkuren må du kjøpe utenom.

Kerastase Elixir Ultime – Denne og Orofluido hårolja toppet «best of håroljer» innlegget mitt, men jeg valgte ut Kerastase sin fordi den lukter litt sommerslig og passer da perfekt nå. Den har en litt tropisk/kokos-aktig duft, men ikke så sterk at den blir kvalmende. Håret blir mykt, flokefritt og glansfult, så sliter du bl.a med floker kan du gi håroljer en sjans.

Caudalie Beauty Elixir – En forfriskende fuktspray / toner til ansiktet. Deilig å ha med seg på flyturer og stranden da den gir en liten boost til huden. Frisk mintduft som er veldig oppkvikkende og inneholder rosmarin som har en positiv effekt på urenheter. Denne slår MAC Fix+ og blir brukt daglig av meg før dagkrem, etter sminken er lagt og senere på dagen for å friske opp sminken.

Décleor Travel Essentials for Hydration – Et genialt reisesett med gode størrelser på produktene. Her får du alt du trenger til hud som trenger fuktighet. Kjempeflott sett å kjøpe dersom du vil prøve Décleor før du kjøper fullsize, eller hvis du skal ut å reise – Også fin å gi som gave. Her får du rens, toner, serum dag- og nattkrem. Kan brukes av alle hudtyper (normal, fet og tørr) som har fuktfattig hud i tillegg.

 

Trykk her for å komme til «BeautyFuzz Favoritter» 

Bruk kodeord: BEAUTYFUZZ for å få 15% rabatt på alt 

Koden gjelder fra i dag 31.juli og til 10.august.
Edit: HQHair refunderer også moms/toll – les mer her


		

10 kommentarer om “BeautyFuzz favorites – 15% rabatt på mine favorittprodukter !”

 1. Ååh, herlig! Har snust på mange av disse produktene i lengre tid nå, kanskje jeg endelig skal få somlet meg til å bestille. Må jo benytte meg av den fine rabatten, takk! 😀 Men HQhair, de tilbakebetaler ikke toll? (Etter denne lista å dømme? https://beautyfuzz.com/how-to-refund-av-momsutgifter/) Så om man ikke skal måtte betale moms må man vel holde seg under 200? (Byebye sålenge Naked2 🙁 Angrer bittert på at jeg ikke kjøpte med den fra Sephora i Paris gitt..)

  Svar
 2. Hei:) jeg så du hadde skrevet et innlegg på den gamle bloggen din om the sims tre helaften men jeg fant ikke innlegget på denne så jeg får bare spørre her:) jeg har lyst og treffe på vampyrer men jeg finner ingen, vet du om en plass hvor det er vampyrer?

  Svar
  • Tror det er en bar som heter Plasma (?) der henger det ofte vampyrer. Se også etter de i barer som er i kjelleren.
   De er mest ute om natten da de ikke tåler dagslys og har gule lysende øyner + en tattoo på halsen 😛

   Svar
  • Desverre gjør dem ikke det. Men anbefaler at flere kunder sender dem mail å tipser de om det. Jeg har gjort det mangen ganger og hvis flere henger seg på er det mulighet for at de endrer det 🙂

   Men mye av det på listen kommer under 200,- når du bruker koden:)
   NAKED paletten betaler du 185,- ekstra i moms/gebyr :/

   Svar
 3. Etter å ha sett posten din på facebook om tilbakebetaling av moms, og etter å ha siklet lenge på NAKED2 og lest her om alt det andre, klarte jeg ikke å la være å bestille en fin pakke med fin rabatt 😀 (Nå må jeg vel leve på nudler den neste måneden, men skitt au, jeg har jo NAKED2!)
  Bestilte meg Korres Lip Butter Guava, Urban Decay NAKED2, Caudalie Beauty Elixir og to pakker Korres Makeup Removing Wipes. Hadde veldig lyst på NARS Sheer Glow Foundation også, men litt måtte jeg styre meg! (Foreløpig..) Dessuten er jeg litt usikker på nyansen, så må sjekke litt mer. Xen-Tan Bronze Luxe, Décleor Travel Essentials for Hydration og NARS Powder Blush Orgasm har jeg allerede kjøpt meg i år. Elsker bloggen din 😀 Selv om jeg blir fattig av den.

  Svar
  • Ska sei, du får mangen flotte produkter du da 🙂 Håper du blir like fornøyd med dem som jeg er.
   Benyttet meg av koden jeg også, så kjøpte meg flere KORRES Wipes og NARS Outlaw blushen 😀

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.