Liten sommer haul – Tom Ford, PTR hudpleie


Denne sommeren har vært utrolig grå og trist. Mine tre uker med ferie er over og vi har hatt sol i kun 3 dager – Snakk om uflaks! Mye innevær har resultert i litt nettshopping og en liten tur til Sartor kjøpesenter for å kjøpe meg en ny sommerparfyme på F&L. 

Jeg fikk lyst på litt nye Eye patches og kom over disse fra Peter Thomas Roth – En avkjølende/beroligende og en fuktgivende. Mens jeg var inne på PTR kom jeg over en maske som hadde gode tilbakemeldinger, nemlig Cucumber mask.

Et annet produkt som fanget min oppmerksomhet var dette eksfolierende leave-on (salisylsyre) produktet fra Paula´s Choice


Tom Ford Mandarino Di Amalfi Acqua EDTPaula´s Choise Skin Perfecting 2% BHA Liquid // Peter Thomas Roth Cucumber Gel Masque // Peter Thomas Roth Water Drench Eye Patches // Thomas Peter Roth Cucumber De-Tox Hydrating Eye Patches

Bursdagspresangen til meg selv i år var en ny parfyme fra Tom Ford, og dette er min nye favoritt sommerduft da den lukter litt såpe/rent og appelsin blandet med solkrem (som ikke lukter kokos). Feelingen jeg får fra denne parfymen er en sommerkveld ved kysten i Italia – Vi hadde jo planer om å reise ned dit i år, men pga Covid-19 ble det sommerferie på hytta i Norge i stedet. Men nå har jeg hvertfall en duft jeg kan mimre tilbake til ferien vi hadde i Italia for 3 år siden *savn*

 

Q: Hva har dere gjort i sommerferien deres? 🙂 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.