Innkjøp – NARS 10%


Da jeg hadde en oppryddning i sminken min sist uke bestemte jeg meg for å ikke kjøpe mer sminke på en stund – I dag måtte jeg bare bryte dette løftet. Det er én ting fra NARS jeg lenge har vurdert å kjøpe og når det var 10% på alt fra NARS (og MoroccanOil) måtte jeg bare kjøpe den..

… Det ble såklart én ting til og muligens mer senere, om jeg ikke klarer å holde meg. Det som er skrevet i bold skrift kjøpte jeg, og det som er skrevet i normal skrift ønsker jeg meg og vurderer å kjøpe senere dersom trangen blir for stor…


NARS Larger Than Life Long-Wear Eyeliner # Rue Bonaparte  // NARS No Prime Smudge Proof Eyeshadow Base // NARS Gilda Blush // NARS Trio Eyeshadow # Douce France //

Blushene til NARS er bare helt fantastiske, og alle har vel hørt om NARS Orgasm ? Jeg vurderer sterkt å bli en NARS blush rikere og har sett litt på blushene  «Gina» og  «Gilda», og valget har falt på «Gilda».  Jeg fant også en øyenskygge trio med nydelige farger som frister veldig, NARS Douce France – Noen som har denne trioen og har noe positivt/negativt å si om den?

… Vi får se om det blir en blush og øyenskygge trioen i tillegg, jeg er iallefall veldig fornøyd at jeg fikk tak i eyelineren og primeren – Det var dei produktene jeg ønsket meg mest !

10% salget på NARS og MoroccanOil finner du her 

Ha en superfin mandag, jenter!
– Har du noen NARS produkter å anbefale?

 

16 kommentarer om “Innkjøp – NARS 10%”

 1. Liker blushene, har orgasm men liker ikke helt fargen så må nok bytte den ut med en farge som er mer meg 😛 Hørt mye bra om den øyeskyggeprimeren 🙂

  Svar
 2. Jeg har primeren. Jeg ELSKER den. Det er den eneste primeren som får øyenskyggen til å sitte.. Ingen andre gjør det på meg.

  Svar
 3. Anbefaler på det sterkeste Gilda, den er en av mine absolutt favoritt blusher!! Den er nydelig!:)

  Svar
 4. Heisann!

  Jeg bestilte Nars foundation og det kom på rundt 260kr, må jeg betale toll tror du?
  Eller setter de ned verdien? Måtte du betale toll for det du kjøpte?

  Håper du kan svare meg!

  Svar
  • Hei,

   Alt over 200,- må man betale moms på desverre:) Jeg kjøpte mine produkter i flere omganger slik at alle pakkene kommer under 200,- for å slippe moms:)

   Svar
 5. eg og elske NARS blushene og sheer glow foundationen:) tar meg ikje råd te å kjøpe mer makeup nå men gøy å se dine innkjøp:)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.