Innkjøp fra New York – Bath & Body Works, Sephora

God kveld i stugu! Lenge siden sist. Håper dere har hatt en fin jul, nyttår og en strålende start på det nye året. Jeg har hvert fall hatt en flott jul/desember da vi reiste til NYC igjen. Litt rart, for denne gangen fikk jeg ikke den julefølelsen jeg vanligvis får når jeg er der – sikkert fordi det ikke snødde…

…Uansett så tenkte jeg å dele med dere hva jeg tok med meg hjem denne gangen. Det ble ikke så mye sminke, mest julepresanger, ting til huset og ikke minst duftlys.


Bath & Body Works: 5 x Foaming hand soap // 4 x room spray // 5 x anti bac


Laneige Lip Sleeping Mask // Tatcha The Dewy Skin Cream // Givenchy Teint Couture Evenwear Foundation // Tatcha Dewy Glow Set // Tatcha Luminous Dewy Skin Mask x2 // Ardell Demi wispies x2 // Hourglass Veil Powder // Fenty Beauty Gloss Bomb Fu$$y // Charlotte Tilbury Lip Cheat Pillow Talk


Bath & Body Works duftlys  x 11

Shiseido Benefiance Pure Retinol Eye Pads // Decléor Antidote serum // Decléor Light Day Cream Lavender fine // Elizabeth Arden Pro Hydration Peel Pads // Tweezerman mini // RefectoCil #3 og #2 // BareMinerals Mask Essentials // Linda Hallberg Powder Puff (Kjøpt på Kicks) // Too Faced Damn Girl Mascara // MAC Shape + Shade Brow Tint.


Sol De Janero Shower Cream-Gel // Rituals Ritual of Sakura Foaming Shower Gel

Dere aner ikke hvor mye jeg savner å blogge, spesielt når jeg så det hadde tikket inn noen kommentarer og eposter fra dere ♥ Jeg har postet noen blogginnlegg på Foodfuzz, så ta gjerne en titt innom der 🙂

Det var en liten oppdatering fra meg,  vi snakkes snart igjen !

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.