Innkjøp: Decléor, Michael Todd, Giorgio Armani ect

IMG_8926
Da det var vintersalg på min favoritt nettbutikk ( ja, Feelunique ), slo jeg til og kjøpte en del nye produkter til både hud, hår og kropp – Men jeg har gjort et annet stort kjøp som du kan lese om lenger nede..

Jeg så det minket på hudpleien på badet og måtte kjøpe inn nye produkter, men i stedenfor å kjøpe de samme Decléor produktene som jeg alltid kjøper valgte jeg å prøve ut noen nye fra bl.a Michael Todd, Elemis og Emma Hardie.

IMG_8928

Michael Todds hudpleie serie har jeg lurt veldig på også – Er dette så bra som alle de som har fått produktene sponset på YouTube skal ha det til? Vi får se, jeg er iallefall veldig spent på å få prøve disse produktene og kan si sålangt at de lukter digg!

Andre ting som lukter digg er parfyme, og dere vet jeg elsker parfymer – så det ble to nye kjøp denne gangen. Da jeg var på Sephora i Paris så stod jeg å sniffa på en del gode parfymer og mens jeg falt for den blå Roberto Cavelli kom en av Sephorajentene bort med en parfymeprøve på Sí fra Giorgio Armani – og jeg ble jammen meg forelska i den også. Jeg visste allerede da om vintersalget til Feelunique ville komme så jeg klarte (såvidt) å vente til Vintersalget å kjøpe parfymene da..

IMG_8929
Giorgio Armani Sí Edp // Roberto Cavalli Acqua Edt

Salongstørrelser på Redken hadde de fått inn og da måtte jeg jo kjøpe inn backup av den beste hårserien for slitt og skadet hår, Redken Extreme. Det ble da shampo og balsam i salongstørrelse og hårkuren. Jeg kjøpte også to backuper av favoritt toneren min til håret, Wella Color Fresh 8/81.

IMG_8930
Redken Extreme Shampoo 1000ml // Redken Extreme Balsam 1000ml // Redken Extreme hårkur // Wella Color Fresh 8/81

I julen 2012 fikk jeg en sample på Benefit POREfessional, og den har vart helt til rundt nyttår og nå har jeg kjøpt fullsize av denne knallgode ansiktsprimeren. Denne skjuler porene og man får en feilfri glatt finish. Et annet randomprodukt jeg kjøpte var EVE LOMs Facial Muslin Cloth, altså små kluter som man bruker til å fjerne f.eks ansiktsrens med. Så måtte jeg har en toner og valgte å teste en fra Elemis og et serum fra Decléor. Emma Hardie Cleansing Balm er på vei i posten og kommer nok en av de neste dagene.

 

IMG_8931
Elemis Soothing Apricot Toner // Decléor Aromessence Neroli Serum // Benefit POREfessional // Eve Lom Muslin Cloth // Emma Hardie Balm.

Så til det store kjøpet – jeg har hatt en Macbook (White ?) i snart 4 år og nå er det på tide å pensjonere den og kjøpe ny. Valget var enkelt, det ble en ny Macbook, men MacBook Pro denne gangen. Jeg er så fornøyd med Macusfantusn min og gleder meg til å fortsette året med mye blogging og nettshopping 😉

IMG_8932
Har du lest «Årets skjønnhetsprodukter 2013» innlegget mitt? 

 

Så til slutt,  mange av dere har etterlyst 5% koden min hos Feelunique – jeg har fått ny kode og som før vil den ligge «bakt» inn i linkene mine ( dere vil automatisk få 5% og gratis frakt ved bestilling over £10 ). Husk at Feelunique refunderer toll og moms så skulle du handle for mer enn 200,- og betale moms/toll ved postkontoret får du dette tilbake ( les mer om det her).

Ønsker dere alle en superflott torsdag!
Q: Har du prøvd noen av disse produktene?

 

16 kommentarer om “Innkjøp: Decléor, Michael Todd, Giorgio Armani ect”

 1. Grattis med ny Mac, fikk en mabbook air til jul, og tror forholdet mitt til den ikke er helt sunt! ellers spennende å høre hva du mener om M.Todd..

  Svar
 2. Heii, jeg vant jo en luke i julekalenderen din, men den har enda ikke kommet i posten?:( er det normalt at det tar 4-5 uker?:)

  Svar
 3. Jeg får ikke feelunique linken til å fungere altså. Jeg har prøvd å åpne den, finne produkter også legge dem i kurven, og jeg har prøvd å åpne linken etter jeg har funnet produktene. Likevel er prisen den samme, og jeg får verken 7,5% eller 2,5% rabatt. Ser du nevner 5% også, men det står det ingenting om under Rabatt kategorien din? 🙂

  Svar
  • Hmm, bruker du linken når du handler for mindre enn £10 tror jeg den ikke fungerer pga da får du jo frakt. Bare prøv å legg noe som er over £10 i kurven å se om du får den til å fungere da? Den fungerer her i forskjellige nettlesere. Er det link i innlegget eller bannerbildet ( der det står 5% ) jeg har på siden du bruker? 🙂

   Svar
 4. Så mye fint du har kjøpt deg 🙂 Spennende å prøve noe nytt da, i forhold til hudpleie, håper du liker serien godt 🙂 Gratulerer med macbook pro, har det selv og er veldig fornøyd 🙂 Den Armaniparfymen lukter fantastisk <3

  Svar
 5. Hei Malin 🙂
  Jeg er veldig fornøyd med mine Michael Todd produkter og håper du vil like dine også 🙂

  Svar
 6. Hei! Er alle produktene på feelunique.com ekte, slik som bareMinerals foundation og ghd-rettetang? Siden det er så billig tenker eg 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.