Innkjøp: Bath & Body Works, Inglot, BareMinerals og Lancôme

IMG_0895
Beklager at bloggen min ble brått så stille, men vi tok ein spontan juletur i år også – og når vi kom hjem ble jeg selvsagt syk. Så med dundrene hodeverk, «snåttenese», feber og nysing fristet det ikke å blogge selvom jeg hadde nye innkjøp å dele med dere…

Hovedmålet med denne turen hvis vi ser bort fra opplevelser, var å kjøpe julepynt til det nye huset, samt julegaver, men jeg sørget også for å ha plass til noen lys til meg selv og til andre i julegaver – og selvsagt til dere i en kommende konkurranse (følg med på Facebook og Instagram). Og når jeg sier lys, mener jeg di beste lysene, nemlig dei fra Bath & Body Works ♥ Oh Lord… Kan ikke Bath & Body Works komme til Norge snart ?

Dessverre hadde de bare ett lys av Marshmallows Fireside (min favoritt!) og den står nå nede i stuen å brenner og dufter godt, men jeg fikk kjøpt noen gode dufter fra de andre julelysene deres…..

IMG_0896

IMG_0897

IMG_0899

IMG_0905
De har også de mykeste kosesokkene ♥

….. Som du ser kjøpte jeg en del av Evergreen, dette er en ny favoritt og denne dufter jul – og liker du granduften fra juletreet er dette et lys for deg. Høres kanskje litt kjedelig ut med granduft, men jeg lover deg at denne får frem julestemninga i deg. Kjøpte også en del håndsåper i både gel og foam, disse dufter utrolig godt!

Romsprayene har jeg ikke hørt noen prate om, men de er jo helt geniale – De lukter like godt som lysene, kanskje ikke like koselig, men for lukten sin del er disse fantastiske. Wallflowers er også noe jeg liker å kjøpe og her fikk jeg med meg noen Marshmallows fireside ♥ Og man kan ikke gå fra Bath & Body Works uten å ta med seg noen anti bacer – Jeg som jobber på laboratoriet er helt avhengig av anti bac og disse dufter så godt!

IMG_0906

Det ble ikke så mye sminkeshopping denne gang, men jeg sørget heller for å ha plass til lys i kofferten da lysene er vanskeligere å få tak i enn sminke. Men jeg stakk en kjapp tur innom Inglot for å kjøpe mitt nye favoritt pigment/glitter som jeg gjerne vil gi vekk i en konkurranse på bloggen – Du kan se en sminkelook hvor jeg har brukt dette glitteret her. Jeg var også innom Sephora, men der var det stappfult med folk at det var umulig å finne noe.

Før jeg dro fikk jeg tilsendt noen produkter fra Lancôme som jeg gleder meg til å teste ut. Disse øyenskyggepennene kommer i 8 nydelige nyanser og jeg skal prøve å lage en julesminke med disse og poste på bloggen dersom dere ønsker. Mascaraen har jeg også hørt mye bra om, så denne gleder jeg meg veldig til å teste.

 

Q: Er dere gira på en konkurranse ?
Ha en superfin dag videre ♥

5 kommentarer om “Innkjøp: Bath & Body Works, Inglot, BareMinerals og Lancôme”

  1. Etter din tur til New York, husker jeg at jeg nevnte her i kommentarfeltet at Warszawa har bath&body works, siden du elsket produktene. Føler meg litt skyldig nå!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.