Omtale: Lancôme Miracle Cushion Foundation

IMG_0836
Det første jeg tenkte da jeg så denne foundationen var at dette er bare noe dritt/gimmic en «luring» kom på for å få noen salg, og som nødvendigvis ikke er noe bra – Men der tok jeg feil, denne foundationen er faktisk kjempegod!

Både Lancôme og Isadora har i år kommet ut med en slik foundation, men jeg har bare testet denne fra Lancôme og er blitt veldig glad i denne – Endelig har jeg funnet den perfekte hverdagsfoundationen som er superrask å påføre!

Miracle Cushion er en foundation med veldig lett konsistens som gir liten til medium dekkevne. På grunn av den lette konsistensen kan man legge flere lag for mer dekke uten at det blir kakete. Man føler nesten ikke at man har på foundation fordi den er så lett.

IMG_0839

IMG_0840

IMG_0841

Resultatet blir veldig naturlig og foundationen legger seg fint på huden uten å fremheve tørre partier, feste seg til dunet i ansiktet eller legge seg i porer. Denne gir et såkalt «Your Skin But Better» resultat, slik som Chanel Vitalumiere Aqua som dere sikkert vet er min all time favoritt foundation.  Den gir også en veldig fin glød uten at man ser svett eller blank ut. På grunn av gløden vil jeg si at dette er en foundation som passer til normal – tørr hud, men jeg som har kombinert hudtype kan fint bruke denne da den som sagt ikke blir blank.

Foundationen lover å holde opptil 8 timer, noe som varierer etter hvilket underlag du har og hva du setter sminken din med. Har du en primer under og setter foundationen med pudder eller settingspray vil den jo sitte mye lengre. Men uten noe satt den ca. 5 timer på meg før den startet å se flekkete ut i t-sonen, noe som de fleste foundationer pleier å gjøre da jeg kan bli blank i t-sonen.

Det er ikke ofte jeg bruker medfølgende applikatorer, men denne applikatorputa som følger med liker jeg. Dette er en foundation jeg strekker meg etter når jeg har dårlig tid, for det går utrolig raskt å påføre denne foundationen. Resultatet med applikatorputa blir ikke stripete eller ujevnt noe som overrasket meg veldig.

lancomeUten // Med, bare 1 lag (farge: 01 Porcelaine)

Er det noe negativt med denne foundation så er det fargeutvalget. Jeg synes de burde lage flere nyanser i både kalde, nøytrale og varme undertoner – 6 nyanser er for lite. Noe annet jeg savner er en ekstra applikatorpute som burde følgt med så vi kan bytte den ut, heldigvis går det fint å vaske puta for å unngå bakterievekst. Ellers er det ikke så mye mer negativt å si.

Denne foundationen kommer jeg uten tvil til å kjøpe refill av da dette er blitt min faste hverdagsfoundation – Ønsker du en foundation med liten til medium dekkevne og som ikke ser tørr og kakete ut på huden bør du prøve denne! Er du dermed på jakt etter en foundation som skal dekke mye, f.eks kviser, er nok ikke denne noe for deg.

 

Pris:
Fåes her til 398,-  338,-  (15% rabatt)
Ekstra refill fåes her til 263,-  223,- (15% rabatt)
(Gratis frakt, refunderer toll/moms, 7% rabatt ekstra ved bruk av kodeordet 7BEAUTYFUZZ)

 

Karakter:
5 av 6

 

Produktet er sponset

7 kommentarer om “Omtale: Lancôme Miracle Cushion Foundation”

  • Så flott du liker før og etter bilder 😀 Det er noe nytt jeg har begynt med, så er litt usikker om leserne bryr seg om det er med eller ikke – så tilbakemeldinger er flott 🙂

   Svar
  • Takk for det ! <3
   Ja, det vet jeg 🙂 Men burde vært med to stk. når man kjøper produktet, alltid greit med fler så man kan bytte ut uten ekstra kostnad 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.