Glossybox – November 2015

IMG_0004
God kveld dere! Det er lenge siden jeg har postet et blogginnlegg om Glossybox, så i dag kommer det et lite blogginnlegg på hva novemberboksen inneholdt – Temaet til denne månedens Glossybox er «Christmas Countdown». 

Jeg vil også nevne at jeg har fått meg nytt speilreflekskamera av kjæresten til jul – Så jeg håper dere vil merke at kvaliteten på bildene blir bedre etterhvert som jeg har blitt bedre kjent med det nye kameraet.

Les også: Andre glossyboxer

Over til hva boksen inneholder – Som sagt er temaet «nedtelling til jul» og innholdet vil være med på å oppmuntre deg til å nyte øyeblikket, bremse ned tiden og virkelig feire inn den høytid som vi ventet oss (altså jula).

IMG_0006

IMG_0007

Jippi, MakeupStore ! Jeg blir så glad hver gang jeg ser MakeupStore i eskene, og denne gang var det en mosegrønn Eye Pencil i metallisk finish – Denne tror jeg blir fin til nyttårsminken. Man får også med et gavekort på et 15minutters kurs hos MakeupStore (kurs på hvordan man legge kontur).

Et annet produkt jeg ble glad for å se var «I love…» sin showergel i Mango & papaya. Jeg elsker alt som dufter Mango og denne skuffet meg absolutt ikke – Skulle bare ønske den var litt større.

So Susan highlighter Pencil er en krembasert pen som kan ligne litt på Benefits Eye Bright – I hvertfall brukes den til akkurat det samme, altså highlighte under brynet, øyekroken eller over amorbuen.  Jeg har så mange slike penner at jeg kommer nok til å gi denne bort.

Balmi har jeg faktisk prøvd før, men i kokosduft – Jeg var ikke helt imponert over den balmen da den føltes litt for fet ut på leppene. Vanskelig å forklare, men det føltes som om jeg påførte smør på leppene. Den gjor heller ikke noe underverker for mine vintertørre lepper.

Så tilslutt har vi Être Belle Cosmetics sin roll-on Caviar Eye Gel – jeg trodde dette var den Garnier roll-on «concealergreia», men det var det altså ikke. Dette er en øyekrem med kjølende gelekonsistens som skal redusere poser og sliten hud under øynene.

IMG_0008

Jeg må si at jeg ikke er helt imponert over denne månedens boks. Det er kun to produkter jeg føler jeg har brukt for og resten kommer jeg til å gi bort. Men hadde det ikke vært for MakeupStore Eye Pencilen og gratis konturkurs hos MakeupStore, hadde nok denne boksen vært helt på trynet og fått tommel ned fra meg. Totalverdien på boksen er 784kr (da er ikke den lille dusjsåpa tatt med).

Jeg gir denne boksen en: 3139_sideways-thumb_big

Vil du lese mer hva jeg syns om Glossybox og andre Glossybox innlegg kan du trykke her. Vil du også motta slike pakker i posten går du inn på Glossybox.no og melder deg på, det koster 179,- i måneden. Du kan også se på nettsiden til Glossybox hvem de samarbeider med, f.eks Redken, Decléor, Babor, bareMinerals og m.m.

Q: Er du fornøyd med denne boksen?

Psst: Det er en konkurranse på Instagram nå!

4 kommentarer om “Glossybox – November 2015”

 1. Hei,

  har ikke fått med meg dette konseptet før til tross for at jeg er mer enn gjennomsnittet glad i sminke og kosmetikk. Men det ser ut som noe velfungerende dersom det er kraftige rabatter på hele pakken.

  Problemet er vel bare hvis man får noe man ikke vil ha. Eller er det sånn at man selv kan velge..?

  mvh monica

  Svar
  • Man får faste produkter som er valgt av Glossybox, men det er jo super ting for dei som vil prøve nye produkter. Ein blir på en måte tvunget til å teste noe man kanskje ikke ville ha kjøpt selv. Noen ganger er jeg fornøyd, andre ganger ikke – Så hva jeg syns om boksene varierer veldig:)
   Men du kan lage deg en skjønnhetsprofil – da vil glossybox prøve å sette sammen produkter etter valgene dine. Men dette har jeg faktisk ikke testet så jeg vet ikke om det gjelder helt andre produkter eller om det er farger/hudtyper de velger fra 🙂

   Svar
  • Håper du blir fornøyd 🙂
   Boksen blir sendt i slutten av måneden, så jeg pleier å få boksene i starten av hver måned 🙂 Det skal ta 3-5 dager fra de er sendt til du mottar dem, men posten hos meg er ekstra treg ;p

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.