Omtale: Tangle Teezer Detangeling Hairbrush


En hårbørste jeg lenge har vert nysgjerrig på er Tangle Teezeren – En plastikk hårbørste som enkelt og smertefritt skal børste gjennom floker i både tørt og vått hår uten å ødelegge håret. Tangle Teezer brukes i både frisørsalonger og i private hjem.

Jeg har vert fast tilhenger av naturbørster en stund nå, så det å gå tilbake til en plastikkbørste var litt skummelt – Spesielt fordi denne børsten virker litt billig og… Enkel? Det er jo bare noen spisse tagger av plastikk – Hvordan kan denne vinne så mangen Beauty Awards ?

Børsten er en rar «klump» med både lange og korte plastikktagger – «Klumpen» er behagelig å holde i og man får et bra grep. Du får Tangle Teezer nå i en annen form som heter Aqua Splash som er mer firkantet form. Den jeg har heter «The Original» og fåes i mange forskjellige farger – Jeg vurderte å kjøpe den rosa, siden jeg er så glad i rosa, men syns den lilla med glitter i var finere 😉

Det at denne børsten skal fjerne floker helt smertefritt er vel litt å ta i ? Er du veldig hårsår så vil denne også gjøre vondt, kanskje ikke fullt så vondt som en vanlig hårbørste/kam, men den er ikke helt smertefri denne heller. Det Tangle Teezer skal ha litt skryt for er at den fjerner floker raskere enn en vanlig børste – Men er det en stor floke så fjerner den ikke floka på 1-2-3, man må nok «jobbe» litt med denne børsten også.

Jeg bruker ikke denne børsten i tørt hår, rett og slett fordi jeg liker KENT børsten min mye bedre – Men jeg bytter litt på å bruke Macadamia kammen min og Tangle Teezeren når håret er vått. Jeg var litt skeptisk til å bruke denne i vått hår, fordi håret er ekstra utsatt for slitasjer/skader når håret er vått og derfor bør man bruke en kam. Men denne er faktisk OK å bruke i vått hår og den brekker ikke håret slik en børste kan gjøre.

Jeg børster håret lett og forsiktig etter jeg har påført hårkuren for å fordele den jevnt i håret, jeg bruker også børsten etter jeg har dusjet og håndkletørket håret. Selvom denne skal vær mer skånsom mot håret må man likevel børste forsiktig slik at man ikke sliter og brekker håret.

Alt i alt er dette en helt OK og veldig billig børste – Men jeg må ærlig innrømme at jeg skjønner ikke helt hypen. Den er sikkert morsom og fin å bruke på barn, de har jo en egen Tangle Teezer for barn også – Men er du veldig hårsår så vil nok Tangle Teezeren fortsatt gjøre litt vondt, men kanskje ikke fullt så vondt som en vanlig kam/børste.

Pris:
£10.20 hos Feelunique.

Karakter:
4 av 6

 

– Har du Tangle Teezer ? 

 

12 kommentarer om “Omtale: Tangle Teezer Detangeling Hairbrush”

 1. Mitt problem med denne er at håret mitt er for tykt! Utrolig irriterende, liker hva den gjør med yterste delen av håret, men hjelper lite når den ikke tar alt :/

  Svar
 2. Når kommer sminkekolleksjonen din ut? Og kan du lage et innlegg med favoritt mac blushene dine og vise hvordan fargene ser ut på hånden? 🙂

  Svar
 3. Jeg har aldri hatt en så bra børste før jeg.Var skeptisk jeg også,men synes den er fantastisk.Jeg har langt,ganske tjukt hår som tidligere knuta seg veldig.Men etter at jeg begynte å bruke denne er det mye bedre.Ikke er den vond å gre med heller og jeg er hårsår:)
  Hipp hurra for denne børsten,supert på mitt hår 🙂

  Svar
 4. Jeg har kjempe tykt hår og den funker utrolig bra, og jeg er ekstremt hårsår og får aldri vondt av den! Jeg elsker å bruke den til å gre ut håret i dusjen, når balsamen virker – da er den veldig effektiv! OG VET DU HVA SOM SKJEDDE ISTAD NÅR JEG DUSJET?! Jeg Så at skjøten var litt løs, så prøvde å dra den opp og inni var det ett hemmelig rom med plass til spenner og strikk! Og det var til og med logo merke inni, så rommet var ment for det!

  Svar
 5. Jeg skjønner heller ikke hypen. Jeg får lett floker når håret mitt blir for langt, og selv om den grer fint og skånsomt i toppen av håret, så får den ikke med seg flokene som er i tuppene. Den kommer på en måte ikke igjennom dem, samme hvor mange ganger jeg grer. Vondt gjør det ikke, men det hjelper ikke når den bare seiler forbi flokene uten å faktisk ‘få dem med seg’. Fin er den dog, kjøpte samme som deg. 🙂

  Svar
 6. Jeg har Tangle Teezer, og jeg ELSKER den 🙂 Har tjukt og flokete hår, er utrolig hårsår til tider, men har aldri vert borti en børste (om den kan kalles det?) som fjerner floker uten å rive løs halvparten av håret, eller som ikke virker som et tortureringsinstrument når jeg drar den gjennom håret :p Så den funker veldig bra for mitt hår, men alle er forskjellige og har forskjellige behov 🙂

  Svar
 7. Jeg har hatt denne børsten i rundt ett år nå. håret mitt er ganske tjukt(bruker 90-100 folier i håret når jeg striper det). denne fungerer ganske bra, men når jeg får en litt større floke vil jeg måtte jobbe en del med den. jeg får ikke vondt i det hele tatt når jeg børster håret. det eneste er at «børstetaggene» har begynnt å bende seg en del, noe som gjør at børsten ikke får skikkelig «tak» i håret. men så har jeg hatt den i ett år, så det er jo forventet.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.