Anbefaling: John Paul PET – Hårpleie for hunder.


Nei, det har ikke klikka for meg.. Produkter for dyr er ikke noe fast spalte her på bloggen, med mindre dere ønsker det, men i dag kommer det en anbefaling på en hårserie for hunder. Dei trenger jo litt pleie dei også….

…. Spesielt hvis dere liker å skjemme bort hundene deres slik som jeg gjør med min.

I fjor kjøpte jeg shampoo, balsam og detangler spray til beardissen min, Sheila. Hun har mye og ikke minst lang pels og derfor litt greit med produkter som hjelper mot floker og holder pelsen fin.

Nå er det mine foreldre som har hatt Sheila mest, så det er dei som har brukt desse produktene på hunden mest – og dei er veldig fornøyd med denne serien. Dei har tidligere brukt slik de har kjøpt hos dyrebutikken, helt til de fikk denne serien av meg. Når de var tomme spørte dei om jeg kunne kjøpe mer av den serien fordi dei likte den så godt. Jeg har jo brukt de produktene på Sheila når jeg har henne hos meg spesielt den detangler sprayen og den er helt super.

Sheila er jo en labbetuss og får veldig fort floker i pelsen sin, og bør derfor børstes hver dag. Men det er jo ikke slik at vi har tid til å børste henne hver dag og da kommer flokene – Denne Detangler Sprayen har hjulpet mye på flokene og er som sendt fra himmelen.

Shampooen og balsamen gjør slik at hunden lukter godt og får en myk og blank pels. Dei er også milde og skånsomme, noe som er utrolig viktig – Hunder får lett utslett og eksem dersom såpene er for sterke og det er ikke behagelig for dem. Selvom den er skånsom så gjør den hunden ren.

Tea Tree (shampoo) er veldig bra for bitt av hantikker *grøss* og andre insektbitt. Tea tree er desinfiserende og har en lindrende effekt på sår og insektbitt. Den healer og pleier irritert hud.

Oatmeal (balsam) hjelper på floker og gjør pelsen blank og myk. Men denne alene syns jeg ikke fungerer så bra på floker. Jeg må bruke den detangler sprayen i tillegg. Men den gjør pelsen blank og myk.

Absolutt å anbefale dersom du har en hund med kort eller lang pels, men også katter. Flaskene er store og inneholder nesten 500ml – De er drøye i bruk så du har en slik flaske lenge. PET serien er også dyrevennlig, ikke testet på dyr.


Pris:
80,- for Shampooen hos Lookfantastic
70,- for Balsamen hos Lookfantastic
80,- for Detangler sprayen hos Lookfantastic

 

7 kommentarer om “Anbefaling: John Paul PET – Hårpleie for hunder.”

  1. Kjempeflott med et alternativ til Pet Head produktene som jeg syns er litt dyre. Takk for tips! c»,)

    Svar
  2. Jeg bruker også John Paul på bissevoven min, han har kort pels da og trenger ikke gres eller styles:P Har brukt den i et par år faktisk, grunnen til at jeg byttet var at de i dyrebutikkene inneholder for mye parfyme. Rambo stakkars gikk rundt og stinka jente i flere dager etterpå. Rambo anbefaler John Paul Pet Cleanse «Tearless Shampoo For puppies and Kittens Of Any Age». Veldig mild og fin og lukter bare «ren» hund etterpå sier han 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.