Hårtips: Si farvel til floker og frizzy hår i vinter med desse hårproduktene!

Nå som det er kaldere i lufta merker noen av oss at håret begynner å bli frizzy, tørt og flokete. Er du hårsår og gruer deg til å bruke børsten hver morning??  Da bør du prøve desse produktene !

Det finnes så mangen forskjellige produkter ute på markedet som lover gull og grønne skoger, jeg har testet mangen og ikke blitt så overbevist. Heldigvis finnes det også gode kvalitetsprodukter som faktisk funker. Noen av de er som sendt fra himmelen !

Les også: Hvordan rengjøre hårbørstene
Les også: Bruk rett verktøy til håret

Her kommer tips til hvordan du kan bekjempe flokene og holde styr på frizzen i vinter:

Håroljer
Den nye trenden, om jeg kan kalle det for en trend, er håroljer. Kjendisene skryter og forteller om sine Holy Grail produkter som viser seg å være desse håroljene. Ikke alle er likegode og noen har en kriminell høy pris. Her er noen jeg anbefaler på det varmeste som jeg syns fungerer ypperlig, og som har hjulpet mye på frizzy og flokete hår denne siste tiden – Min all time favoritt er Orofluido, den anbefales virkelig !

(BILDE IKKE TILGJENGELIG)
MorrocanOil // Shu Uemura Essence Absolue // Orofluido Beauty Elixir 

Nattkurer
Det mest geniale er kurene man har i om natten – Da får håret hvile og har ingen ytre påkjenninger som kan ødelegge og skade håret. Ha én natt i uken hvor du pleier håret med en god hårkur. Pakk håret inn i et handkle eller en dusjhette så slipper du å få produkt på puten.

Det finnes egne hårkurer som du ikke skal skylle ut, men som skal virke om natten. Men du kan bruke noen kurer som skal skylles ut, å bare skylle dem ut når du står opp. Her er noen kurer jeg anbefaler

(BILDE IKKE TILGJENGELIG)
Kerastase Oléo Relax Nuit  // Sebastian Hydre Treatment //  Macadamia Deep Repair Masque 

 

Leave-in
Leave in kurer som behandler og gir fukt, men også temmer frizz finnes det mangen av. Vi har jo desse håroljene som kan brukes som leave-in, men det finnes kremform også. Redken og Kerastase har noen gode produkter her som gir godt med pleie til tørt hår. Her er noen anbefalinger:

(BILDE IKKE TILGJENGELIG)
Kerastase Oléo-Relax Slim Smoothing Cream //  Kerastase Sérum Oléo-Relax //  Redken All Soft Velvet Whip 

Q: Hvilken produkter bruker du for å temme håret?
Ha en flott kveld videre, jenter

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.