Pakke i posten: Urban Decay og Gerard Cosmetics !

IMG_0034
Jeg starter året med noen godsaker som lå i posten å ventet på meg denne uka – Litt smågodt fra Urban Decay og Gerard Cosmetics. Disse produktene gleder jeg meg veldig til å teste ut, spesielt øyenskyggepaletten til Gwen Stefani ♥

Forresten, godt nyttår alle sammen – håper dere hadde en flott feiring! Jeg feiret min nyttårsaften sammen med min kjære og hans foreldre i det nye huset vårt, noe som var superkoselig. Men over til noe annet som også er koselig..nemlig pakker i posten!

IMG_0036

IMG_0037

I den første pakken lå dette nydelige øyenskyggepalettet som Urban Decay og Gwen Stefani har satt sammen. Dette er en palette for oss som liker nøytrale farger, men som også liker å mikse inn litt spreke farger. Jeg skal ikke si for mye hva jeg synes om paletten enda, det kommer i en omtale for seg selv etter jeg har testet paletten litt mer. Pakken inneholdt også Urban Decays nye brynprodukt, Brow Beater, som ved første øyekast er ganske lik Anastasia Beverly Hills sin «Brow Wiz». Begge produktene fåes hos Kicks eller hos Feelunique (som for tiden har stort vintersalg + en rabatt som kommer senere i januar).

IMG_0038

Den andre pakken var fra Gerard Cosmetics og inneholdt tre Hydra Matte Liquid Lipsticks i fargene «Cher», «Serenity» og «Ecstasy». Jeg er veldig fornøyd med leppestiftene til Gerard Cosmetics og jeg har hørt veldig mye bra om disse Liquid lipstickene, så jeg er superspent på å teste dem ut. Disse fåes bl.a hos Gerard Cosmetics og BeautyBay.

Husk å delta i konkurransen jeg har gående på Instagram, den avsluttes i morgen (søndag). Der kan du vinne duftlys og håndsåpe fra Bath & Body Works, leppeprodukt fra Clarins og annet knask fra Inglot.

 

 

Ønsker dere alle en flott lørdag videre ♥
Q: Hva ønsker du å lese mer av på BeautyFuzz.com i løpet av 2016?

 

 

 

 

17 kommentarer om “Pakke i posten: Urban Decay og Gerard Cosmetics !”

 1. Jeg har øyenskygge paletten, fikk den i julegave. Jeg er råfornøyd. Endelig noe som passer min bleke hud, uten at alt blir til smokieeye.
  Eneste fargen jeg kunne utelatt er det gull/grønne fargen, men ellers er jeg skikkelig fornøyd

  Når det kommer til Gerrard cosmetics så er ikke det ett merke jeg kommer til å støtte. Men fargene ser fine ut.

  Godt nytt år

  Svar
 2. Hvis du søker litt rundt om på YouTube finner du masse om gerrard cosmetics (tidligere het de whitening lightening), de virker ikke helt til å stole på, men om du liker produktene deres så har det vell ingenting å si! 🙂

  Svar
  • Jeg så at det har vert litt «bitching» fra eieren mot folk som har skrevet dårlig omtale – Det er ikke bra. Men utenom dette har jeg personlig bare god erfaring ved kjøp via deres nettbutikk og liker produktene deres. Men absolutt ikke bra at eieren holder på slikt, man mister jo litt respekt over merket og menneskene bak 🙂

   Svar
 3. Elsker urban decay selv, har ikke prøvd noe fra Gerard cosmetics før da, kunne du vist hvordan disse leppestiftene var på deg og hva du synes om de? de er jo super søte!

  Svar
 4. Åh, så mye fint!! Jeg synes du blogger veldig bra sånn du allerede gjør. Digger bloggen din:)

  Jeg har forresten en giveaway på bloggen min akkurat nå hvor du kan vinne en valgfri bikini fra todiefor.com (elsker de!!). Gjerne sjekk det ut, hvis du har lyst til å være med:) Mente ikke å reklamere/mase altså, så beklager for det!

  Svar
 5. Håper du blogger mer jevnlig dette året! Elsker å lese innleggene dine, skjønner selvsagt at du er veldig opptatt i hverdagen, men jeg savner hvertfall omtaler og annet:)

  Svar
 6. Fikk du ikke noe toll på de 3?
  Også skrev de hvor mye du betalte for de 3 på pakken så du ikke ville bli stoppet i tollen?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.