Glossybox – April 2015

IMG_0113
Hver måned skriver jeg om hva jeg fikk i Glossyboxen og om jeg er fornøyd eller ikke. Denne måneden har jeg litt blandede følelser om hva jeg syns om boksen, litt skuffa, men også litt spent på å prøve et produkt..

Som dere sikkert vet er Glossybox et abonnement hvor du betaler 179,- hver måned, så får du en boks med fullsize og trazelsize produkter. Noen mener at de kan få prøver gratis fra butikker, men det er ikke bare slike små poser med hudkremer vi får – De tidligere boksene har vi fått en del Make Up Store (full size) produkter og Babor leppestift. Og boksene pleier å ha en langt høyere verdi enn 179,-

Les også: Andre Glossyboxer.

Men denne måneden er jeg litt «mjeeeh» over produktene som var i boksen. Igjen fikk vi en neglelakk, noe jeg har skrevet tidligere at jeg syns er litt kjedelig å få så ofte. Neglelakken er fra merke Teeez Cosmetics, og fargen er faktisk veldig fin.

Vi fikk også en øyenskygge fra merket Coolcoz, og denne vises ikke på huden en gang. Den er veldig dårlig pigmentert og glitteret bare drysser av – Godt mulig det er bare denne fargen jeg har fått som er så dårlig, for jeg ser på omtalene på Glossybox.no at andre er svært fornøyd 🙂

Så fikk vi 7 testere på L`Oreal Skin Perfection, Unifying Day Cream som er nok til en uke. Denne dagkremen lover å korrigere, gi deg fukt og glød.

IMG_0115

Så til de to produktene jeg er mest spent på, den ene er en Lip Crayon fra Lord & Berry. Elsker designet på denne, den er litt Bobbi Brown inspirert. Nydelig leppestift/blyant i en rødoransje farge som jeg garantert kommer til å bruke i løpet av sommeren. Og til slutt fikk vi Realash Eyelash Enhancer som skal få vippene (eller bryna) til å vokse – Og bare denne alene har en verdi på 399,-  Gleder meg kjempemye til å teste ut denne, omtale kommer dersom dere ønsker det.

IMG_0116

Alt i alt er jeg som sagt litt skuffa over boksen – det var kun to produkt som gjorde at boksen ble litt bedre ellers var resten ikke så imponerende. Verdien på boksen denne måneden er 766,- (dagkrem prøvene er ikke inkludert).

Jeg gir denne boksen en: 3139_sideways-thumb_big

Vil du lese mer hva jeg syns om Glossybox og andre Glossybox innlegg kan du trykke her. Vil du også motta slike pakker i posten går du inn på Glossybox.no og melder deg på, det koster 179,- i måneden. Du kan også se på nettsiden til Glossybox hvem de samarbeider med, f.eks Redken, Decléor, Babor, bareMinerals og m.m.

 

Q: Er du fornøyd med denne boksen?
Ha en strålende fin søndag !

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.