Fem «must-haves» fra MAC Cosmetics

IMG_0137
Fikk spørsmål fra en av dere lesere om jeg kunne lage mine must-haves fra MAC Cosmetics. Jeg har laget slike innlegg før, men mine must-haves har forandret seg siden den gang – Så her kommer mine (oppdaterte)  must haves fra MAC.

I starten av min bloggkarriere, som begynner å bli en del år siden nå, var jeg helt gal etter MAC sminke. Men etterhvert så jeg har prøvd andre merker er jeg ikke like «cray-cray» etter MAC sminke lenger. Ikke misforstå, jeg liker fortsatt produktene, men det er så mange andre spennende merker som også har gode produkter. F.eks før elsket jeg MAC Studio Fix Fluid Foundation, det var min Holy Grail Foundation – nå er den ikke en av mine topp 5 en gang.

Les også: Alt om MAC Cosmetics

 

Men slik er det bare – man finner alltid noe nytt og mer spennende, men det er fortsatt noen produkter som jeg fortsatt kjøper igjen og igjen som jeg mener er must-haves..

IMG_0123
MAC Lipsticks
– Vel, ikke noe sjokk at dette er mine must-haves. Med mine 50++ leppestifter fra MAC er det lett å skjønne at leppestiftene deres er jeg fortsatt glad i. Du får MAC sine leppestifter i mange forskjellige nyanser og finisher ( Du kan lese mer om MAC sine finisher her). Og mine favoritter gjennom årene har vært bl.a Shy Girl og Creme Cup.

 

IMG_0126
MAC Lipliner – 
Det finnes mange gode liplinere, men en av mine favoritter er fra MAC. I  starten synes jeg de virket litt tørre og harde, men likevel er de pigmenterte og sitter godt på leppene – nå legger jeg ikke merke til om de er harde eller ikke, mulig jeg er blitt vant med det. Favorittene mine er bl.a Subculture, Dervish og Boldly Bare.

 

IMG_0129
MAC Blush
– Både krem- og pudderblushene til MAC er fantastiske, de er så myke og lette å duse ut. Fåes i så mange flotte farger og finisher ( les om finishene her ). Det som er litt synd er at min absolutt favoritt blush fra MAC var en Limited Edition og selges ikke lenger – det er dette jeg syns er litt kjipt med MAC, alle de fine produktene fra noen av kolleksjonene man ikke får kjøpt mer. Uansett så er favorittblushene mine bl.a Bite of an Appel (LE) og Blossoming.

 

IMG_0128
MAC Eyeshadow – 
Før jeg hadde MakeupGeek og Inglot øyenskygger var jeg fast bestemt på at øyenskyggene til MAC var de beste i verden, men som sagt så va dette før jeg hadde prøvd MUG og Inglot. Uansett så er MAC sine øyenskygger absolutt ikke dårlige, de er helt fantastiske, men prisen er en god del høyere enn MUG/Inglot. MAC har mange flotte og unike farger på øyenskyggene, de er ikke for tørre og drysser ikke så mye som f.eks Urban Decay sine. Du får de i forskjellige finisher (les mer om finisher her) og du får de i både pans og krukker. Mine favoritter er bl.a Cranberry, Woodwinked og Brule.

 

IMG_0132
MAC Pro Long Wear Concealer –
Hudsminken til MAC er jeg ikke like glad i som jeg en gang var, men denne concealeren er en av mine all time favoritt concealere fortsatt. Denne er god til å bruke på urenheter, men også under øynene fordi den er ikke så tung og den creaser ikke. Den sitter godt og lenge på uten å bli kakete, gir meg ikke urenheter og har en full dekkevne. Fåes i både kalde og varme farger ( les om nyansene til MAC her).

 

Så vil jeg til slutt nevne at jeg har en egen side med info om MAC – både finisher, fargesystemet deres og prisliste – Er det fortsatt noe du lurer på angående MAC Cosmetics så bare spør 🙂

 

Ha en fin dag videre!
Q: Hva er dine must-haves fra MAC?

12 kommentarer om “Fem «must-haves» fra MAC Cosmetics”

  1. Kan du lage en MAC must-haves liste med spesifikke farger på produktene også? Det hadde vært gøy å se <3

    Svar
  2. Jeg syns alt fra MAC er must haves.. har også prøvd myee merker… Chanel, urban decay, Ysl, ID, inglot, bobbi brown osv..
    Men syns faktisk ingenting slår Mac og ingenting kan sammenlignes med Mac, haha.. går aaalltid tilbake til Mac.
    Det som er så dumt er at jeg må bestille på nett eller telefonbestille, fordi jeg bor i nord-norge..

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.