Decléor DD Daily Defence Fluid Shield SPF30

IMG_0038
Har du en dagkrem du virkelig elsker som dessverre ikke inneholder solbeskyttelse/SPF, men du har ikke lyst å skippe den for å bruke en solkrem? Da har muligens Decléor løsningen for deg.

Jeg kjenner hvertfall meg veldig igjen – jeg har en dagkrem jeg elsker, Matis Response Delicate Moisturising Day Cream, som ikke gir beskyttelse mot sola. Selvsagt vil jeg bruke en solkrem hvis jeg skal sole meg, men til hverdags der jeg kanskje er ute for å handle, går tur eller lignende ønsker jeg at jeg er beskyttet mot sola uten å gå med en fet solkrem.

Decléor DD Daily Defence Fluid Shield (solfaktor 30) er en slags BB krem, bare den har litt andre egenskaper, som bl.a beskytte deg mot UVA/UVB stråler og tidlig aldring. Den har litt farge i seg som i følge Decléor vil jevne ut hudtonen din, men den er så lite synelig at den vil ikke forstyrre sminken du har lagt under – For ja, denne kan du bruke over sminken. Jeg derimot bruker denne under sminken, men over dagkrem. Du kan også påføre mer utover dagen for å forlenge beskyttelsen. Jeg bruker bare fingrene til å påføre dette produktet jevnt over ansiktet, børste trengs ikke.

IMG_0041

Den har en veldig flytende konsistens og en lys hudfarge som passer til alle hudtoner fordi den er ikke så dekkende/pigmentert. Den har ingen sterk «blomst-urte-duft» slik som Decléor sine produkter vanligvis har. Den gir ingen urenheter eller små nupper og kan brukes av alle hudtyper. Huden blir verken fet/oljete eller tørr ved bruk, men den gir allikevel litt glød til huden. Jeg som har kombinasjonshud kan fint bruke denne uten at jeg blir oljete i løpet av dagen, noe jeg ville blitt med en vanlig solkrem.

Jeg liker produktet kjempegodt og bruker det hver dag – Jeg liker at jeg kan bruke den under og over sminken og påføre mer i løpet av dagen for å bevare beskyttelsen. Første gang jeg brukte denne kremen likte jeg den faktisk ikke, jeg følte den aldri tørket på huden, smittet av og føltes trått på huden, men årsaken til dette var at jeg ikke ristet flasken godt nok før bruk.

IMG_0117

Det eneste minuset jeg kan komme på er at den er litt dyr, men har du en dagkrem uten SPF er denne vel verdt det – Anbefales !

Pris:
350,- fra Feelunique
(7% rabatt ved bruk av kodeord 7BEAUTYFUZZ, gratis frakt og refunder toll/moms dersom du får det)

Karakter:
6 av 6

Q: Noen andre som har prøvd denne eller har en  anbefaling til et annet lignende produkt?

 

2 kommentarer om “Decléor DD Daily Defence Fluid Shield SPF30”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.