Inglot, update og minikonkurranse !

IMG_9329
Som dere sikkert vet er Inglot kommet til Norge og man kan bestille fra norsk Inglot nettside. I dag mottok jeg en pakke med produkter som jeg hadde bestilt fra Inglots nettbutikk og tenkte å vise litt hva jeg har kjøpt meg.

Da jeg var i Danmark for to år siden stakk jeg innom Inglot i København og kjøpte meg tre rainbow eyeshadows, men uten palette – Nå tenkte jeg å bruke Z-paletten disse har ligget i til kun MUG eyeshadows og kjøpte derfor en øyenskyggepalett fra Inglot med plass til 3 øyenskygger. Kjøpte i samme slengen en 10 palette + 10 øyenskygger og litt anna knask.

IMG_9331

Hvit eyeliner har jeg per nå bare i blyantform og savner en god gel-/cream eyeliner i fargen hvit – dette hadde Inglot så da bestilte jeg meg en slik. Blushene deres har jeg ikke testet enda så da ble det en 4 palette + 4 blusher.

IMG_9334
Blushpalette (øverst og ned): AMC68 // 47 // 20 // 48  – Eyeshadowpalette (To og to, starter øverst):  496 – 391 // 501 – 387 // 608 – 457 // 337 – 327 // 323 – 368 /.

Vet at denne 10paletten min kanskje virker litt kjedlig med alle disse nøytrale fargene, men planen videre er å skaffe meg en mer fargerik palette dersom jeg blir gode venner med disse øyenskyggene. Noe jeg sikkert kommer til å bli.


 

SheilaSå til slutt må jeg beklage mitt nok en gang fravær.  Dere som følger meg på Instagram ( Link ) forstår sikkert grunnen, men for dere som ikke gjør så mistet jeg nylig min fineste diamant, hunden min Sheila♥. Hun ble dessverre bare 7 år og hadde mange år igjen. Hun ble operert for steiner i urinblæra, men smertestillene som dyrlegen gav oss tålte ikke Sheila, så hun fikk magesår/tarmsår slik at tarmen til slutt revnet. Så når dyrlegen skulle operere ut steinene måtte han også operere tarmen.
Hun holdt ut tre dager og ble mer og mer dehydrert og vi gav henne mendgen vann vi fikk beskjed om å gi men hun overlevde dessverre ikke og tilslutt sovnet stille inn. Hun betydde svært mye for meg, mer en noen andre av de hundene vi har hatt har gjort, og ingen andre kan ta hennes plass i hjerte mitt..

Mitt opp i alt dette hadde jeg også eksamen, ferdig i går (!), så det har vert en travel og trist tid. Men jeg er tilbake nå og klar for å fortsette blogginga, litt skole har jeg enda ( og jobb ), men skal få poste oftere fremover da jeg har mange blogginnlegg på lur.

 

 

Minikonkurranse!!!  *STENGT*

Jeg bestilte ved en feil to like øyenskygger fra Inglot 608  og jeg kjøpte også to like leppestifter fra MAC (Chatterbox) ved en feil – Så jeg velger å gi bort disse til dere istedenfor å ruge på di selv. Vet det ikke noe wow-premie, men siden jeg har disse no kan jeg like godt gi den til en av dere lesere 🙂

IMG_9337

– Jeg og min kjære hadde tenkt å kjøpe oss en til hund (før Sheila ble syk), og dette vil vi fortsatt. Det blir samme rase, Bearded Collie/Labbetuss, og i denne konkurransen vil jeg gjerne at dere kommer med navneforslag ( jentenavn ).

Jeg trekker tilfeldig vinner blant kommentarene 20.juni 2014, husk å fyll inn epostfeltet med din epostadresse slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner. Du kan delta med nytt navn pr.dag dersom du vil.

Følg meg gjerne på Instagram (@beautyfuzz) eller Facebook (Link) for å få oppdateringer og annet knask. Ønsker dere en fin dag videre! ♥

Klem Malin

84 kommentarer om “Inglot, update og minikonkurranse !”

 1. Hei! Så trist å høre om hunden din!
  Vi måtte nylig omplassere vår, da hun var for mye hjemme alene, så vi fant ut
  At hun kom til å få det mye bedre hos noen andre… Desverre.
  Forslag: Nemi, det lyder snilt når man roper på hunden men kan også lyde
  Strengt når det er behov for det! 🙂 lykke til med jakten på ny hund

  Svar
 2. Så utrolig trist angående hunden din, jeg føler absolutt med deg og sender mye kjærlighet!
  Jeg syntes faktisk Collie hørtes ut som et fint navn. Vet det er litt uoriginalt med tanke på rasen, men det var det første jeg kom på og jeg likte det.
  Lykke til med alt!

  Svar
 3. Uff, så trist. Mistet min 2 år gamle whippet gutt i fjor høst, så jeg vrt hvor fælt dette er. Føler med deg ! Forslag til navn : Nova 🙂

  Svar
 4. Savnet innleggene dine mens du var borte, men skjønner så klart at det ble sånn i ei vanskelig tid…Og det må jeg si, for en nydelig hund! Off, føler med deg… Men veldig koselig at dere får dere en ny hund da! Hvis jeg skal komme med et forslag så må det blir Blissy, som min kjære border collie fra jeg var liten hette : )

  Liker forresten veldig godt fargene på sminka! Syns ikke det var så kjedelig, ofte er det det fineste med sånne farger syns jeg ^^

  Svar
 5. Utrolig trist å miste sin beste venn – vi har to border collier og den ene lever på lånt tid. Nyresvikt, leversvikt og bilyd på hjertet. Hun blir 11 år snart, så vi vet hun ikke har så lenge igjen…. 🙁

  Navneforslag; Shiba

  Svar
 6. svigers måtte avlive sin hund rett over jul, det var kjempe trist. Den hæte Alice så det er et forslag 🙂 Eller så er Sheba et fint hundenavn!
  Blir spennende å høre hva dere kommer fram til!!

  Svar
 7. Utrolig trist med hunden din.. virkelig 🙁
  Føles egentlig litt rart å skulle kondolere og delta i konkurranse i samme innlegg. Men mitt forslag er Frida 🙂 Syntes det er et såå søtt hundenavn, og jeg ser for meg en hårete lite ulldott ^^ tihi!

  Svar
 8. Uff, kan ikke se for meg hvor trist det er 🙁
  Min hund heter Milla, så jeg foreslår det 🙂

  Svar
 9. Huff, det er så trist når de firbeinte dør 🙁 det er det værste med å ha kjæledyr!
  Vanskelig å finne navn uten å se, for er ikke alle navn som kler en hund – om det ga mening. Men sier Tinka 🙂

  Svar
 10. Åneii så trist! :'( Jeg kan tenke meg hvor vondt det ville vært å miste min Collie!
  Navn: Missy. Jeg elsker det navnet på dyr, fordi det er så fint og det høres heller ikke dumt ut å rope det ut 😛 Lykke til med ny hund! 😀

  Svar
 11. Huff, det er grusomt når de firbeinte ikke klarer mer.. Min kjære Schäfer gikk bort i 2012, etter 12 år sammen med oss etter at vi reddet henne. Hun var helt fantastisk, min beste venn <3 Så navnet jeg foreslår er Bianca, etter min aller beste venn i hele verden! Masse lykke til med ny Border Collie, som også er en utrolig fin rase <3

  Svar
 12. Det er så trist og miste dyrene sine, vet hvordan du har det nå. Beklager så mye.. Jeg synes navnet Ayla er ett superfint hundenavn!

  Svar
 13. Så trist å høre! Har selv mistet en hund som jeg anså som min beste venn, og vet hvordan det føles. 🙁
  Når det kommer til navn, så liker jeg faktisk vanlige korte «menneskenavn» som F.eks Mia eller Pia 🙂

  Svar
 14. Så utrolig leit å lese:( Føler virkelig med deg <3

  Hadde vært veldig spennende å prøvd ut Mac leppestiften og inglot Øyenskyggen 🙂 Tvi Tvi x x x

  Svar
 15. Uff, så trist med hunden din, jeg husker fortsatt hvordan det føltes å miste schæferen min for en del år siden 🙁 Sånt gjør vondt. Men bearded collie er jo en supersøt hundetype! Bailey eller Emma er jo kjempesøte navn:)
  En ny hund i hus gjør det nok litt lettere etter hvert 🙂

  Svar
 16. Trist med hunden din <3
  Forslag: Lizzie/Lizzy, som i kort for Elisabeth, har alltid likt det navnet på hunder :p

  Svar
 17. Veldig trist å høre om hunden din, det er tøft å miste dyr. Men koselig med planer om ny valp da 🙂 Jeg synes dere bør kalle henne…

  Tussa!

  Passer jo litt siden hun er en labbetuss, hehe.

  Svar
 18. Åh, det er trist når du mister sitt kjæledyr.
  Her er mitt forslaget: Aika – et japansk ord som betyr «love song» eller Aiko – et japansk ord som betyr en «kjærlighetsbarn» 🙂
  Klem!

  Svar
 19. Åh.. Har erfart det selv, en ubeskrivelig vond følelse 🙁 Håper alt går fint..
  Hunden kunne het Fiffi, synes jeg er fint vertfall 😉

  Svar
 20. Så trist å høre.. Mistet selv hunden min for ikke så lenge siden, og det blir som å miste et familie medlem!
  Synes Taiko er et fin navn:)

  Svar
 21. Jeg synes Isa er et fint hundenavn. Holdt på å kalle hunden min det, men hun var ingen Isa, så da endte vi på noe annet 🙂

  Svar
 22. Så trist å høre.
  Jeg vil gjerne ha en hund med navn Wolfgang Amadeus Mozart, med kallenavn Mozart, men dette er jo mer et guttenavn. Hmm, jentenavn så syns jeg Luna er veldig fint(som betyr måne, elsker månen) eller Stella(som betyr stjerne, elsker også stjernene).

  Svar
 23. Så utrolig trist å høre at du mistet din fine hund!
  Vi måtte selv avlive vår ene Shetlands Sheepdog forrige fredag, da hun har skadet foten sin og hadde problemer med hjertet, lungene og de fant også kreft på lungene hennes.. Da var det best å la henne slippe :'( Hun ble nesten 10 år gammel, og det gjør virkelig helt ufattelig vondt å miste et familiemedlem som en hund er.
  Lykke til videre med en valp!:-) Synes Sophie og Emma er fine (hunde)navn!

  Svar
 24. Det er så utrolig trist å miste et kjærledyr! De er jo familiemedlemmer, så tankene mine går til deg! Et hundenavn jeg synes er fint er Lykke. Eller Sara 🙂 begge navnene er ikke for avanserte, og lette for en hund å lære seg 🙂 lykke til!

  Svar
 25. Uff, så utrolig trist… Er helt forferdelig når kjæledyrene dør 🙁 Man blir så knyttet til dem, det blir jo som et familiemedlem 🙁

  Synes Aiko og Mailo er kjempefine hundenavn! 🙂

  Svar
 26. Så forferdelig trist! Jeg vet ikke hvordan jeg ville taklet det om min lille Sussebass skulle dø 🙁 <3

  Hundenavn.. Hmm.. Jeg liker litt "dårlige" hundenavn da. Navn som heller passer på mennesker enn dyr.
  Berit, Stella eller Maja 🙂

  Svar
 27. Huff, så utrolig trist å høre 🙁 Kondolerer så mye <3 og også gratulerer med å være ferdig med eksamener 🙂 å snilt av deg å gi det vekk dA 🙂 Mine navneforslag er: Sita eller Happy 🙂

  Svar
 28. Jeg vil gjerne være med i konkurransen! Navneforslaget mitt er Kira eller Mira 🙂 huff så trist, men lykke til med ny hund!

  Svar
 29. uff, så trist… jeg skal gi deg noen navneslag, og vil gjerne delta i konkuransen 🙂
  forslag:
  Pia, Nala, Lizzie, Chanel, Mia, Melis og Embla 🙂 litt usikker om dette kan brukes til jente- navn, men syns at Milo er et søtt navn 🙂

  Svar
 30. Huff, det er så trist å miste kjæledyret sitt 🙁

  Forslag på navn til din nye lille kjære: Beauty =)

  Svar
 31. Åå vil så gjerne vinne! Har kjempe lyst på en Mac leppestift men mamma synes det er unødvendig så jeg får ikke lov til å kjøpe en:( har også hørt masse bra om Inglot øyenskyggene så set ville vært hyggelig å få prøve en:)

  Svar
 32. uff, så trist… jeg skal gi deg noen navneslag, og vil gjerne delta i konkuransen 🙂
  forslag:
  Pia, Nala, Lizzie, Chanel, Mia, Melis og Embla 🙂 litt usikker om dette kan brukes til jente- navn, men syns at Milo er et søtt navn 😉

  Svar
 33. jeg vil gjerne delta i konkurransen:)

  Polly, Dennis, Tassen, Nikita, Nemo, Chanel, Tussi, Dorris, Nurre, Pondus, Noldy, Ariel, Armani og Marco synst jeg er fine hundenavn.

  Svar
 34. uff, så trist… jeg skal gi deg noen navneslag, og vil gjerne delta i konkuransen
  forslag:
  Pia, Nala, Lizzie, Chanel, Mia, Melis og Embla litt usikker om dette kan brukes til jente- navn, men syns at Milo er et søtt navn :))

  Svar
 35. Pia, Nala, Lizzie, Chanel, Mia, Melis og Embla litt usikker om dette kan brukes til jente- navn, men syns at Milo er et søtt navn 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.