GLAMGLOW SUPER-MUD Clearing Treatment

IMG_9837
For litt siden postet jeg en omtale på den overhypede Glamglow Mud Mask, et produkt jeg ikke likte. Glamglow har flere masker og nå er det deres Clearing Treatment som har blitt testet, og dette produktet kan jeg faktisk si noe positivt om.

Hvis dere ikke har lest omtalen på Glamglow Mud Mask, kan dere lese den her. Jeg hadde veldig lyst å like det produktet, men den falt bare ikke i smak hos meg – jeg forstår bare ikke hva som er så fantastisk med dette produktet. Men Clearing Treatment derimot er en maske jeg liker bedre.

Clearing Treatment skal være mer dyptrengjørende og har ingredienser som hjelper mot problemhud. Denne masken skal rengjøre porer, minske sorte og hvite prikker, bekjempe kviser og heale sår etter barbering og annet. Den inneholder bl.a ulike AHA- og BHA-syrer som skal redusere synligheten av porer, pigmentering og arrdannelser,  K17-Clay som trekker ut og innkapsler overflødige sebum-oljer, bakterier og giftstoffer i en kontrollert stasetilstand.

IMG_9826

Denne masken merket jeg i hvert fall forskjell på før og etter. Jeg bruker den kun på nesa, på huden rundt nesa og litt opp mellom brynene – dette er plasser jeg har store porer som også er «tette». De sorte prikkene ble redusert og porene ser rene ut. Jeg fikk ikke et bra «før og etter» bilde fordi porene mine er ikke så synlige som de var før jeg begynta å bruke en slik maske igjen – Så jeg laget en med og uten bilde i stedet.

Jeg må innrømme at i starten var jeg ikke helt overbevist, jeg syns md Formulations Clearing Complex maska var bedre, men etterhvert begynte jeg å like denne mer og mer. Jeg får best resultat dersom jeg skrubber huden først i dusjen, men en kan fint bare rense huden med en vanlig rens også. Jeg anbefaler også at du kun bruker den i t-sonen eller små områder og ikke i hele ansiktet – bruk den ikke på hud som er bra/frisk (som ikke har sorteprikker, kviser ect), tørr og dehydrert.

IMG_9848

Denne masken fortjener faktisk hypen i motsetning til «Youthmud» fra samme merket – denne maska føles oppkvikkende og litt kald på huden, dufter friskt av urter, lakris og litt leire. Det eneste jeg syns er litt negativt er at den er litt dyr og at den kan tørke ut – så ikke kast det hvite platikk lokket som ligger inni.

Produktet er dyrevennlig.

Pris:
439,- hos Feelunique
(7% rabatt ved bruk av kodeord 7BEAUTYFUZZ, gratis frakt og de refunderer toll/moms)

Karakter:
5 av 6

 


Dersom du har prøvd «GLAMGLOW THIRSTYMUD Hydrating Treatment» vil jeg gjerne høre hva du syns om den – Ønsker dere at jeg skal teste den også? Har du prøvd Glamglow maskene?

 

4 kommentarer om “GLAMGLOW SUPER-MUD Clearing Treatment”

 1. Hei! Har lagt merke til hvor utrolig fine bilder du tar, selv nå om vinteren som ikke akkurat er den beste sesongen for dagslys. Bruker du noen slags lamper eller lignende til bildene, og i så fall hvilke?

  Svar
  • Tusen takk for det 🙂 noen ganger bruker jeg bare lyset som er på sminkespeilet (når jeg tar bilde av produktene på sminkebordet). Men jeg bruker oftest fotolys på hvit bakgrunn 🙂

   Svar
 2. hei! jeg har ekstremt tørr hud på haken og i kinnene, så jeg gikk til innkjøp av thirstymud. hadde ikke så høye forhåpninger da ingenting har fungert på den tørre huden min, men jeg ble faktisk positivt overrasket. den er så og si gjennomsiktig når man har den på, og jeg har den på ca 1 time annenhver dag og det funker som bare det! 🙂 er litt dyrt synes jeg, men er verdt det hvis man har tørr hud. anbefales! 😀

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.