Omtale: Ole Henriksen The Clean Truth Cleansing Cloths

IMG_9815
Et produkt som er skrytt mye av på YouTube er disse renseserviettene fra Ole Henriksen. Jeg kjøpte meg en travel size pakke som jeg skulle ha i veska og på flyet til Thailand og må si jeg er svært skuffet.

Hva som er fantastisk med disse vet jeg ikke, jeg mener de er dyre og gjør ikke noe fantastisk for huden. De lukter godt, litt vanilje og appelsin, men kan virke litt «tørre» og ikke så våte som f.eks mine favoritt sminkeservietter fra Korres ( Pomegranate Makeup Wipes ).

De fjerner sminken i ansiktet, men er nesten litt for tørr til å fjerne mascara, i så fall må man bruke flere servietter. De er behagelig på huden, ikke for røffe og jeg får ikke urenheter ved bruk av disse sminkeserviettene. De inneholder bl.a vitamin c som skal lysne pigmentflekker og «stramme» opp huden og alger som booster kollagenproduksjonen – Ikke noe jeg har lagt merke til, for meg er ikke dette et pleiende produkt, men noe som fjerner sminke/renser ansiktet hurtig.

IMG_9817

IMG_9820

Det er ikke så mye mer å si om disse serviettene – De fjerner sminken i ansiktet, men man må kanskje bruke to serivetter dersom man skal fjerne øyesminken også. De lukter godt, men er altfor dyre. Jeg kommer ikke til å kjøpe flere og jeg anbefaler heller Korres Pomegranate Makeup Removing Wipes som dufter enda bedre, fjerner sminken bra og er mye billigere.

Pris:
Fra 65,- hos Feelunqiue.
(gratis frakt, 7% rabatt ved bruk av kodeord: 7BEAUTYFUZZ).

Karakter:
3 av 6

 

Psst.. Bruker du kodeord CYBER15 – får du 15% rabatt ! 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.