iPad 3 og bursdag !


«Hurra», jeg blir 24 år i dag, og før jeg reiste til Roskilde hadde min kjære en stor overraskelse til meg. Jeg fikk nemlig iPad 3 som jeg har gått å siklet på en stund nå. Jeg elsker denne lille duppeditten og er så takknemlig for at jeg fikk denne i gave – Nå kan jeg ha med bloggen på ferie óg, selvom jeg lot Paddusen ligge hjemme mens jeg rocker på Roskilde denne gangen.

I dag går turen til København, vi skal shoppe litt og spise på en fin restaurant. Jeg skal innom MAC og Inglot (hvis jeg finner Inglot) der jeg skal handle litt premier til dere lesere og litt snask til meg selv. Så fortsetter festen på festivalområdet – jeg gleder meg!

Ha en superfin dag videre, jenter!
– Hva vil dere helst vinne produkter fra – Mac eller Inglot? 

16 kommentarer om “iPad 3 og bursdag !”

  1. Gratulerer med dagen <3 Du er heldig som fikk ipad 3! Jeg vil helst vinne inglot produkter fordi jeg har aldri prøvd produktene før 😉

    Du må ha en fin dag videre <3

    Svar
  2. Gratulerer så mye med dagen Malin! Håper du koser deg i Danmark.
    Premier fra Inglot er mest spennende siden jeg ikke har testet merket og produktene er vanskelige å få tak i Norge 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.