Estée Lauder – French Nudes collection

IMG_8382
Litt før ferien fikk jeg tilsendt disse nydelige neglelakkene fra Estée Lauder French Nude kolleksjonen. Liker du ikke sjokkrosa eller andre neonfarger på neglene i sommer eller du ser etter noen fine lakker å bruke til høsten bør du skaffe deg disse.

Jeg er ingen ekspert på neglelakk, det er i grunn det jeg skriver minst om her på bloggen. Jeg syns faktisk det er vanskelig å legge lakk pent på neglene mine, men lakkene fra Estée Lauder var overraskende enkle å påføre – Mulig det er børsten eller formulaen på lakken som gjør det så enkelt.

Jeg fikk tilsendt lakkene Nudité som har en beigenude farge og Diabolique som er en dyp sjokoladebrun. Jeg liker best Nudité for den passer best til meg, men Diabolique kan være fin til å lage design med over Nudité ( f.eks med Konad Stempel ).

Lakkene har en litt tykk konsistens og er veldig pigmenterte, egentlig så var det nok med ett lag på Diabolique, mens med Nudité var det penest med 2-3 lag. Etter jeg hadde lagt det første laget så jevnet lakken seg så fint over så det ble ikke klumpete eller ujevnt slik det pleier å bli når jeg skal lakke neglene ( jeg er så elendig! ). Så jeg likte veldig godt disse lakkene for dei var så enkle å påføre.

Estée-Lauder-French-Nude-cnail-lacquer-collection

 

 

Diabolique // Nudité // Bittersweet // So Vain // Ballerina Pink.

IMG_8403

Estée Lauder Pure Color Nail Lacquer in Diabolique ( 220,-)

IMG_8408

Estée Lauder Pure Color Nail Lacquer in Nudité ( 220,-)

IMG_8381

I French Nudes kolleksjonen finner du 5 forskjellige nude/brune lakker: Nudité, Diabolique, So Vain, Bittersweet og Ballerina Pink. Lakkene i denne kolleksjonen er mer «ment» som en slags foundation for neglene dine – Nå er sterke farger byttet ut med «barely there» look.

Jeg har ikke så mye annet å si for jeg er som sagt ingen neglelakkekspert, men jeg liker disse lakkene veldig godt. Jeg tror Ballerina Pink er penest på lys nordisk hud, men blir du litt brun i løpet av sommeren eller er litt mørkere er nok Nudité veldig pen på deg.

Pris:
220,- hos bl.a Kicks.

 

Q: Er du flink å lakke neglene?

Produktet er sponset.

En kommentar om “Estée Lauder – French Nudes collection”

  1. Hei! Ang. clarisonic, reagerte huden din den første uken? (altså; fikk du utbrudd, rød hud, andre reaksjoner?)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.