Ebay løsvipper – Demi Wispies dupe ?

IMG_0357
Demi Wispies, også kalt #120, vippene fra Ardell er en av mine favoritt løsvipper, derfor blir jeg alltid glad når jeg finner billigere alternativer til disse. Tidligere har jeg tipset dere om en dupe fra Red Cherry Lashes, som også er en av mine favorittmerker innen løsvipper, og i dag kommer det en ebay dupe som er overraskende gode og ikke minst billige.

Første gang jeg kjøpte «ebay løsvipper» var vel for 3-4 år siden og jeg husker jeg var ikke fornøyd med dem fordi bandet på vippene var altfor tykke og vanskelig å forme – Heldigvis har ebay løsvippene, eller billig vipper fra kina, steppet up gamet sitt og blitt gode løsvipper til en rimelig penge.

Ett par med Demi Wispies koster 90kr i denne norske nettbutikken, mens 30kr i min favoritt nettbutikk for løsvipper. Red Cherry Lashes i #DW koster 33kr i samme nettbutikk (før var faktisk Red Cherry Lashes billigere enn Ardell).

Ett par med ebayvipper koster 1.68kr (!!!).  Det koster 8,42kr for ett brett med 5 par (gratis frakt). Jeg kjøpte 4 brett og kommer til å kjøpe inn flere, for disse likte jeg kjempegodt! Løsvippene finner du her.

IMG_0365

IMG_0362
Her har jeg klippet en bit av «Ebay vippene» for å passe mine øyner – derfor ser de kortere ut og mindre buet.

Som du ser er de ikke 100% identiske, men de er korte inne ved øyekroken og blir lengre ved ytre del av øyet i tillegg til å være litt «wispy» slik som de to andre. Denne type løsvipper vil forlenge øynene dine og gi øyet en sexy cat eye look – Passer alle, men spesielt til dere med veldig runde øyner som ønsker å få en mer mandelformet øyefasong.

Det jeg liker spesielt godt med disse fra ebay er at de har et kryssmønster, noe som gir en ekstra piff til øyensminken. Bandet er tynt og gjennomsiktig, akkurat som Ardell og Red Cherry Lashes, dette gjør at bandet ikke synes så godt og den former seg lettere etter øyet ditt, noe som vil gjøre at de sitter bedre på. De er også lette og føles derfor ikke så tunge på lokket. Selve vippehårene er mørkere og litt tykkere, noe som vil gi litt ekstra effekt av volum og lengde.

Som sagt er de ikke helt like, de er mer som en blanding av Ardell Demi Wispies og en mer naturlig versjon av House Of Lashes Iconic og Huda lashes #Scarlett 8.

Uansett om det er dyre eller billige vipper så trenger man en god vippelim – Min favoritt er DUO Lash Glue i enten blank eller sort, jeg liker også veldig godt den latexfrie limen.  Alle DUO sine vippelimer fåes her.

 

Q: Har du noen favoritt løsvipper ?
Del gjerne dine ebayfavoritter i kommentarfeltet 🙂

 

8 kommentarer om “Ebay løsvipper – Demi Wispies dupe ?”

  • Ardell sine er fantastiske! 🙂
   HUDA og HOL er så unødvendig dyre i tillegg så syns jeg bandet er så tykt og gjør dem tynge på lokket og vanskeligere å forme 🙂

   Svar
 1. Herlig tips! Vet du forresten hvor det er mulig å få tak i Chanel krembronzeren i Norge? (Soleil de Tan de Chanel) Har sett etter den overalt, både i butikker og på nettet men finner den ikke noe sted.

  Svar
  • :D:D

   Lite nettbutikker som har den nå. De jeg har funnet er utsolgt, men de skal ha i butikker som f.eks «Fredrik & Louisa». Noen Kicks og noen Vita Excusive har også, men ikke alle :/

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.